Anamaria Vasile

I-au făcut injecția letală criminalului în serie. Li s-au înmuiat picioarele când au auzit ce i-a anunțat cu un minut înainte să moară

Mesajul transmis de Richard Cobb, un tânăr de 29 de ani din Texas, condamnat la moarte, a șocat întreaga lume. Bărbatul a fost condamnat pentru omucidere și executat în aprilie 2013.

Înainte de a primi injecția letală, a fost întrebat dacă are ceva de spus. Cobb a declarat:

„Viaţa este moarte, moartea este viaţă. Sper ca într-o bună zi, această absurditate pe care umanitatea a ajuns să o trăiască va ajunge la un sfârşit. Viaţa este prea scurtă. Sper ca cei care probleme din cauza mea să treacă peste asta. Viaţa este prea scurtă să ţinem în noi sentimente de ură şi furie. Asta e tot, gardian”.

Însă acesta nu a fost mesajul complet. Cu numai câteva secunde înainte ca injecţia letală să îşi facă efectul, condamnatul a întors capul și a strigat: „Wow, e minunat, e fantastic! Mulţumesc, gardian!”.

Richard Cobb a răpit două femei şi un bărbat, pe care i-a împuşcat şi i-a lăsat să moară.

TE POATE INTERESA SI: Ultima dorinta a unei condamnate la moarte. Ce si-a dorit sa manance inainte de executie

Kelly Renee Gissendaner, o femeie in varsta de 46 de ani, condamnata la moarte, a completat o lista uriasa de dorinte pentru ultima ei masa.

Kelly Renee va fi prima femeie executata dupa sapte decenii in Georgia, ea urmand sa primeasa injectia letala pe data de 25 februarie.

La ultima ei masa, femeia a avut o lista lunga de dorinte, a cerut cornuri cu lapte batut, doi hamburgheri uriasi, doua portii mari de cartofi prajiti, inghetata de vanilie cu cirese, popcorn, o salata cu oua fierte, rosii, ardei, ceapa, morcovi si branza si limonada, potrivit Daily Mail.

Gissendaner a fost condamnata la moarte pentru uciderea sotului ei, in februarie 1997. Aceasta este incarcerata in Inchisoarea de Stat din Arrendale si este singura femeie dintre cei 84 condamnati la moarte din statul Georgia.