Anamaria Vasile

Imagini halucinante la morga. Au facut autopsia cadavrului, iar apoi, mortul a inceput sa se miste. Si-a ridicat capul si mainile de pe targa, iar medicul a intins mana spre el

Un caz halucinant s-a petrecut la o morga din Rusia. Momentul a fost filmat si reprezinta o dovada a faptului ca viata dupa moarte exista, intr-o forma mai putin stiuta.

Mai exact, este vorba de campul energetic al unei persoane care ramane activ chiar si dupa ce functiile vitale s-au incheiat.

Un celebru bioenergoterapeut a mers la o morga si s-a asezat in fata cadavrului caruia tocmai i se facuse autopsia.

Prin abilitatile sale de vindecator si manevrare a campului energetic al unei persoane, bioenergoterapeutul a reusit sa manevreze energia cadavrului din fata sa, iar fara a fi atins sau sprijinit, capul si mainile acestuia s-au ridicat singure de pe targa.

Imaginile reprezinta o dovada din lunga serie de experimente desfasurate pentru demonstrarea vietii dupa moarte, dar si aspectelor mai putin stiute despre corpul uman si viata umana.

Imaginile aici

Te-ar putea interesa si:

„Mă numesc Maria și sunt cu soțul meu de 6 ani. Am o problemă mare și anume că merge la alte femei. Primul meu gând a fost că poate nu îl mai satisfac, însă avem aceleaşi relaţii intime bune. Șocant e cum am aflat că mă înșală. Nu l-am urmărit, nu i-am căutat în telefon, nimic din toate astea. A venit acasă într-o seară și…” Fetelor, fiți pe fază! Așa ceva nu s-a mai pomenit:

Dragă Adela,
Mă numesc Maria. Eu cu soţul meu suntem împreună de șase ani şi suntem căsătoriţi de un an. Îl iubesc foarte mult, avem şi un băieţel împreună. Simt că şi el mă iubeşte, doar că problema este că mai scapă şi pe la alte femei.

Primul meu gând a fost că poate nu îl mai satisfac eu sau că nu se mai simte atras de mine, însă avem aceleaşi relaţii intime bune. Şi culmea este că îmi şi spune… Se duce foarte rar la alte femei, dar de fapt nu se duce el. Dacă iese undeva cu prietenii şi îi pică şi o domnişoară, el nu refuză. Și vine şi îmi spune. Normal că mă doare foarte tare. Şi nu ştiu cum să procedez. Un sfat mi-ar fi de mare ajutor.
Adela răspunde:

Dragă Maria,
Faptul că îți spune arată că are încredere în tine, că te apreciază atât ca iubită, cât și ca prietenă. Este foarte rară și prețioasă această formă de iubire, cu toate că pe tine te doare, pentru că te simți trădată. Pe de altă parte, e clar că el nu își dă seama ce efect are această prietenie asupra ta, pentru că altfel nu ți-ar mai spune cu atâta dezinvoltură.

Ce-ar fi dacă ți-ai permite și tu asemenea ”libertăți”? Ia să-i spui și tu lui că ai ieșit cu fetele în oraș și un tânăr minunat ți-a făcut niște avansuri atât de fermecătoare încât nu ai putut să-l refuzi. Sunt curioasă dacă tot la fel de înțelegător ar fi. Poate așa începe să se gândească de două ori înainte de a ceda unei aventuri, sau măcar va deveni mai discret.

Dar acum te întreb: ți-ar plăcea să nu mai știi? Îți spun fără ascunzișuri, bărbații care au asemenea tendințe nu renunță la ele chiar așa de ușor. E în natura lor și s-ar simți constrânși să se abțină. Poate că pentru el sexul nu este atât de important ca iubirea pe care ți-o poartă, iar fidelitatea înseamnă să rămână cu tine orice ar fi.

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x