Anamaria Vasile

Imagini SOC! BATAIA de la Exatlon care nu s-a vazut la tv! Razboinicii si FAIMOSII si-au iesit din minti…VIDEO

Fanii emisiunii Exatlon, difuzată pe Kanal D, cunoscut, desigur, episodul la care ne referim. A avut loc în timpul meciului internațional România-Turcia, difuzat în emisiunea de sâmbătăt seară, un meci câștigat de echipa turcă cu scorul de 10-6.

Însă cel mai fierbinte lucru care a avut loc în acest meci a fost altercația dintre concurentul turc Turabi, care a pierdut cursa cu războinicul Ștefan, și doi dintre membrii echipei române, Ionuț și Giani Kiriță.

Totul a început când războinicul Ionuț a intrat pe perimetrul turcului, după sfârșitul meciului, și a spart popicele rămase în picioare. Furios peste măsură, concurentul turc a aruncat cu nisip în Ionuț, moment în care a intervenit și Giani Kiriță, care a ripostat.

Mare parte din incident a fost tăiat la montaj de cei de la Kanal D, căci lucrurile se pare că au degenerat într-o bătaie generală cu nisip și chiar și amenințări fizice, fiind nevoie de intervenția oamenilor de echipele de producție ale celor două țări.

În urma incidentului, un user a postat pe pagina de Facebook a Exatlon România că este posibil ca fostul fotbalist Giani Kiriță să fie eliminat din concurs, pe motiv de comportament violent.

Tot ce s-a întâmplat se poate vedea detaliat în acest video postat pe site-ul emisiunii din Turcia.

TE POATE INTERESA SI: Adevaratul motiv pentru care Anca Surdu nu mai participa la probe. Ce a patit concurenta

Anca Surdu se lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro in concursul sportiv Exatlon Romania. Ea este campioana la gimnastica aerobica si instructor de fitness. Anca este una dintre favoritele concursului si face parte din Echipa Faimosilor.

Anca Surdu a reusit sa aduca multe puncte echipei rosii, fiind una dintre fetele de baza. In ultimul timp, frumoasa concurenta nu a mai intrat la nicio proba.

Cosmin Cernat a facut anuntul: „Anca nu este cu noi si nu poate participa pentru ca nu se simte bine”.

Chiar si Vladimir a spus inainte de o proba imporanta: „Anca si Larisa s-au simtit foarte rau. Nici nu au putut sa stea in picioare”.

Daca Larisa s-a intors aseara si a concurat pentru casa si imunitate, Anca a stat totusi pe banca. Ea a fost alaturi de colegii ei si i-a sustinut. Anca Surdu vine mereu imbracata si poarta o sapca pe cap.

Semne ca nu se simte deloc bine. Mai mult, schimbarile fizice arata acest lucru. A slabit, s-a bronzat foarte tare, la nivelul fetei a suferit si cateva arsuri, avand pielea foarte alba de la mama natura.

Speram sa isi revina rapid si sa reintre in concurs!

Concurentele din echipa Faimosilor s-au amuzat pe cinste atunci cand Anca Surdu a cazut in casa.

Anca a vrut sa treaca printre doua canapele, dar s-a impiedicat si a cazut. Fetele au inceput sa rada in hohote atunci cand au vazut momentul.

„Fii atenta, a vrut sa sara pe canapea si n-a mai sarit”, a spus Diana Bulimar. Dupa ce se va intoarce din Republica Dominicana, Giani Kirita de la Exatlon se va dedica unei cariere de antrenor de fotbal.

Se pare ca Giani Kirita de la Exatlon a decis ce va face dupa terminarea concursului. In toamna trecuta, el a absolvit cursurile Scolii de Antrenori a FRF si a obtinut licenta A, care ii permite sa pregateasca echipe de tineret si seniori. Pentru a fi antrenor principal in prima liga, Kirita va trebui sa ia Licenta PRO.

Giani Kirita de la Exatlon vrea sa fie elegant ca antrenor

Giani Kirita si-a propus sa aiba o alta imagine ca antrenor. Daca el a pozat in dur, atat ca fotbalist, cat si ca vedeta de televiziune, Kirita isi doreste sa fie elegant ca antrenor, urmand chiar sa-si ascunda tatuajele, pentru ca se va imbraca doar la costum.

Dupa ce si-a luat licenta de antrenor, Giani Kirita de la Exatlon s-a dus la atelierul de croitorie al unui prieten pentru a-si comanda mai multe randuri de costume.

„În scurt timp voi îmbrăţişa rolul de antrenor şi cu această ocazie l-am vizitat pe bunul meu prieten Alberto Dobre, pentru a-mi pregăti câteva ţinute oficiale”, a explicat Giani Kirita.

Fanii Exatlon au observat un detaliu in timpul intrecerii dintre Giani Kirita si turcul Umit Karan. Giani, care a reprezentat Romania, in intrecerea baietilor, a facut un joc de senzatie si a condus jocul la puncte o buna parte din timp.

Efortul si-a spus spre sfarsit cuvantul, iar turcul Umit Karan a castigat competitia. Desi Giani a pierdut in fata turcului, fanii, chiar si cei ai echipei Razboinicilor, l-au apreciat pe Giani pentru felul in care a luptat.

Unii fani ai show-ului au fost de parere ca turcul a trisat in timpul probelor si a ocolit unul din obstacole, in loc sa il parcurga, ceea ce, evident, i-a mai antrenat energia. „La fete a castigat Romania – prin Larisa! La baieti Kirita a fost invins de turcul CARE A TRISAT (a trecut pe langa obstacol in finala!)”,

„Am observat si eu ,mi nu mi se pare normal !!!! Daca facea si Kirita asa castiga de mult”, „A trecut de mai multe ori , eu l am văzut de cel. puţin 3/4ori”, au fost cateva din reactiile fanilor.

Sotul Larisei de la Exatlon, emotionat de reusita concurentei, care a primit prima medalie in competitia Romania-Turcia-Grecia.

Larisa a reusit in emisiunea Exatlon din 5 martie sa obtina prima medalie din prima runda a competitiei internationale dintre Romania –Turcia –Grecia.  Larisa a reusit sa impresioneze pe toata lumea dupa ce a castigat prima medalie din competitia internationala, invingand concurentele din Turcia si Grecia.

Dar cel mai emotionat a fost Shady, sotul Larisei, care ne-a marturisit ca abia acum am reusit sa vedem cata forta are concurenta Exatlon.