Anamaria Vasile

Imaginile care au starnit revolta pe internet! Un batran de 74 de ani a lasat gravida o minora! „Suntem impreuna de 8 luni! Il iubesc mult!”

O poza postata de o tanara pe retelele de socializare a starnit revolta printre internauti.

Multi utilizatori s-au declarat scarbiti de relatia pe care o are un batran de 74 de ani cu o minora de 16 ani. Desi ii poate fi bunic lejer, barbatul va deveni tata in curand, intrucat tanara ii poarta in pantece copilul.

„Chiar daca el are 74 de ani si eu doar 16, tot il iubesc! Avem 8 luni impreuna! Il iubesc mult”, a fost mesajul tinerei.


TE POATE INTERESA SI -> Aceasta batranica de 96 de ani a ajuns la spital pentru prima data in viata ei. Medicii si-au facut cruce la consultatie. Ce au descoperit? “Cât a stat mort patru zile în casă, ea se urca…

Leonora Saiu din judetul Bacau are 96 de ani si a marturisit ca nu a mers niciodata la vreun doctor sau la spital.

Inzestrata cu o sanatate de fier si cu o viata longeviva, femeia a marturisit ca nu a avut nevoie de nicio ingrijire medicala de-a lungul vietii. Uneori, se intampla sa raceasca, insa se trata singura cu aspirina.

Femeia a ajuns la spital din cauza problemelor cu vederea si are nevoie de o operatie de cataracta.

Nora femeii a observat ca femeia nu mai vede chiar la inmormantarea fiului ei: “Cât a stat mort patru zile în casă, ea se  urca la el în casă şi nu l-a văzut. Că nu vedea.  Mergea şi-l pipăia de la picoare până la cap, ea  nu l-a văzut”, a povestit nora batranei, potrivit Telem.

Din fericire, batranica a fost supusa unei interventii chirurgicale, astfel incat, batrana sa se poata bucura de vedere, in ultimii ei ani de viata.