Anamaria Vasile

,,Îmi iubeam băiatul de 13 ani dar l-am ucis după ce am găsit niște poze cu el care mi-au întors stomacul pe dos. Sunt de condamnat, voi cum ați fi procedat dacă v-ați fi văzut copilul așa?” Uite ce a văzut

Dylan Redwine, în vârstă de 13 ani, a dispărut din casa tatălui său, din Colorado, SUA, în noiembrie 2012, iar rămășițele lui pământești au fost găsite în munții din Colorado, un an mai târziu.

În 2015, craniul adolescentului a fost găsit la câțiva kilometri de casa tatălui său, tocmai de aceea Mark Redwine, tatăl, a fost arestat și acuzat de crimă de gradul doi.

În prezent este ținut într-o pușcărie din Washington, iar dacă vrea să iasă trebuie să plătească statului suma de un milion de dolari. Mama copilului, Elaine Hall, a declarat că ea a bănuit mereu că fostul ei soț este cel responsabil de moartea lui Dylan, cei doi foști soți au apărut chiar și la o emisiune televizată unde dădeau vina unul pe celălalt.

De ce și-a ucis acest tată fiul? Adultul a găsit poze compromițătoare cu fiul său în care adolescentul purta pampers și mânca fecale. Cory, fratele mai mare al lui Dylan, a declarat că a văzut și el imaginile: ,,Am văzut pozele. E el, îmbrăcat în haine de femeie, e machiat și mănâncă fecale dintr-un pampers. E dezgustător. Nu ne-a venit să credem”.

Mama victimei crede că tatăl l-a confruntat pe copil referitor la poze, s-au certat și a sfârșit prin a-l ucide: ,,Se poate ca copilul să fi zis ceva care l-a scos din sărite, și Mark a reacționat violent, trebuie să se fi întâmplat asta, pentru că Dylan nu mai e aici.”

Acest caz a șocat prin brutalitatea sa o țară întreagă.