Anamaria Vasile

În această poză Nicoleta Luciu e surprinsă în cea mai nefericită zi din viața ei. Tocmai ce văzuse imaginile cu soțul ei și amanta. Bărbatul de lângă ea e cel care i-a salvat de divorț, dar un detaliu nimeni nu l-a știut

Omul de afaceri Peter Imre a trecut printr-un moment de mare cumpănă în urmă cu ani, când i s-a spus că suferă de boală incurabilă și nu poate avea copii.

Peter Imre este un cunoscut om de afaceri de la noi din țară. de-a lungul anilotr, el a fost în centrul atenției și pentru relațiile amoroase pe care le-a avut, una dintre acestea fiind cu prezentatoarea de televiziune Corina Dănilă.

Peter Imre mărturisea, într-un interviu, că s-a căsătorit de foarte tânăr, a trăit o poveste de iubire de excepție, dar a trecut și printr-un moment de cumpănă, când a fost diagnosticat cu o boală incurabilă și i s-a spus că nu poate avea copii.

“A devenit mama copilului meu înainte să ne căsătorim. Tocmai fusesem diagnosticat cu o boală incurabilă, cancer, și mi se spusese că nu pot să am copii. Și chiar atunci femeia aceasta mi-a spus că voi fi tată!

Dumnezeu știe ce face și trebuie lăsat să facă ceea ce trebuie. Sigur că, de atunci, medicina a evoluat, boală nu a mai fost ceea ce părea să fie, dar atunci, părinții mei au rugat-o pe Lacrima să lase copilul, cu atât mai mult cu cât eu aveam doar 19 ani și mi se spunea că voi muri în câțiva ani”, își amintea Peter Imre pentru publicația Tango.

“Practic, momentul în care ea a rămas gravidă și cel în care am fost diagnosticat cu cancer au coincis. Eu am plecat la Budapesta, la tratament, iar ea și-a văzut de ale ei. Până am revenit eu, după un tratament destul de complicat, după un an de zile, copilul era născut, după care am preluat eu creșterea copilului și ea s-a dus la facultate”, mai explicat Peter Imre, care în anul 2006 se căsătorea cu Marina Meleșcanu.

Peter Imre este nașul de cununie al Nicoletei Luciu și Zsolt Csergo. Căsnicia celor doi a trecut prin grele încercări, după ce în presă au apărut imagini în care omul de afaceri se sărută cu instructoarea de finess Kinga Sebestyen, pe care, mai apoi, o lovește.

Peter Imre spunea la acel moment: “Nicoleta Luciu este o femeie foarte puternică. Nicoleta Luciu nu plânge, ea se înfurie. Ea nu era plânsă, când a venit la noi, ci foarte obosită, pentru că avea ore întregi de antrenament pentru trustul care a vândut-o. Este normal ca doi oameni când trec prin astfel de momente să aibă nevoie de sfaturi. Au venit la noi să fie sfătuiți și soția mea, mai mult decât mine, le-a arătat ce este mai important pentru ei. I-a îndemnat să împartă lucrurile în importante și neimportante și asta au făcut. Cu certitudine această întâmplare va consolida cuplul Nicoleta Luciu- Zsolt Csergo.”