Anamaria Vasile

În două luni a slăbit 11 kilograme! Dieta cu care Silvana Riciu a dat jos surplusul de grăsime

Silvana Riciu avea în urmă cu două luni cu 11 kilograme mai mult decât greutatea actuală. Vedeta a împărţit cu telespectatorii emisiunii „Star Matinal” dieta care a ajutat-o.

Artista a slăbit miraculos într-un timp foarte scurt. În emisiunea „Star Matinal”, aceasta a dezvăluit ce dietă a urmat pentru a reuşi această performanţă.

„Pe mine mă îngraşă combinaţiile alimentare. Dimineaţa nu mănânc niciodată nimic pentru că nu mă trezesc!”, a mărturisit Silviana Riciu.

Pe durata zilei, la prânz şi la cină, artista consumă ficăţei de pui, carne albă, legume şi murături.

Pe aceeasi tema:

Anamaria Prodan, în costum de baie la piscină. Sexy impresara a publicat pe contul de socializare o fotografie în care apare extrem de sexy, după ce a slăbit. Este dovada clară că dieta ei a dat rezultate neașteptate.

Anamaria Prodan, în costum de baie, din două piese. Cu zâmbetul pe buze și într-o formă de invidiat, prezentatoarea de la Pro tv a fost felicitată pentru ambiție și pentru felul în care arată acum, deși este mama a trei copii.

„Slăbești pe zi ce trece mai mult”, „Arăți perfect”, au comentat admiratorii acesteia.

Anamaria Prodan, în costum de baie la pisnică, după ce a slăbit aproape 20 de kilograme

În urmă cu doar cteva luni, Anamaria Prodan a dezvăluit cu a reușit să dea jos kilogramele în plus„Eu dacă îmi doresc ceva nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc.

Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos.

Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale.

Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă.

Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, a declarat Anamaria Prodan într-o emisiune de televiziune.