Anamaria Vasile

Inca o veste cumplita! E vorba de afaceristul Cristian Tantareanu. Din pacate, cancerul a recidivat si au chemat preotul

Cristian Tantareanu a ajuns la spital, pe fondul problemelor de sanatatea cu care se confrunta de cativa ani buni.

Afaceristul care in trecut a fost diagnosticat cu cancer la colon a ajuns din nou pe mainile medicilor.

Nu pot să spun că fac prea bine. Sunt internat. E greu să spun. Cred că m-au ajuns blestemele. Nu mă simt prea bine. Nu sunt foarte optimişti medicii în privinţa mea. Am avut o ruptură de tendon, a recidivat, s-a mai rupt o dată, e o tumoare, s-a complicat treaba.

A recidivat cancerul. Acum a plecat familia de aici. Eu sunt împăcat. Se întâmplă şi la case mai mari. A fost şi un preot. Sunt mulţumit.

Nevastă-mea a găsit pe cineva care va prelua toată agoniseala mea şi se va ocupa de ce avem. Nevastă-mea a rămas aici într-o rezervă, în caz că se întâmplă ceva”, a spus Tantareanu.

“Acum am luat morfină şi am un tonus mai bun. Nici eu nu mai ştiu ce e adevărat. Tot în spital sunt. Mă simt foarte bine aici. Vă invit aici!”, a mai spus afaceristul.

E căsătorit, are doi copii, dar şi o amantă oficială, care i-a mai dăruit doi copii. Iar viaţa lui Dragoş nu e deloc pe placul tatălui său, milionarul Cristian Ţânţăreanu.

Aflat în conflict deschis cu fiul său, celebrul om de afaceri a decis să-i dea o lecţie juniorului şi l-a dezmoştenit deoarece nu a rupt legătura cu amanta sa, antrenoarea de fitness Adriana Nicolae (35 de ani), cea care i-a făcut doi copii.

Ţânţăreanu l-a dat afară pe Dragoş din casa pe care i-a construit-o lângă reşedinţa sa din Paradisul Verde şi a închis restaurantul unde fiul său era manager.

S-a refugiat în braţele amantei

Rămas pe dumuri, Dragoş a fost nevoit să se mute la amantă fără nici un ban în cont şi să ia viaţa de la capăt, conform spuselor unor apropiaţi ai familiei.

Iată-i pe Dragoş (stânga) şi Cristian Ţânţăreanu pe vremea când aveau o relaţie normală şi fiul conducea unul din restaurantele tatălui.

Mai mult, Cristian Ţânţăreanu şi soţia sa, Manuela, au întărit legăturile cu nora lor, Mihaela, care a rămas în casa lui Dragoş împreună cu cei doi copii.

Aşadar, familia Ţânţăreanu practic a renunţat la Dragoş, dezmoştenindu-l, şi a “înfiat-o” pe noră, cu tot cu copii. De fetiţele pe care le are fiul său cu amanta, Tânţăreanu nu este însă la fel de apropiat.

“Mi-am cunoscut cele două nepoţele, am fost să le văd. Sunt copii, sunt nevinovaţi. Însă cu Dragoş am în continuare o relaţie rece. Mai mult nu vreau să comentez”, ne-a declarat milionarul.

«Să moară, să-mi rămână averea»

Potrivit apropiaţilor, milionarul suferă pentru decizia drastică pe care a trebuit să o ia, însă consideră ca aceasta e o lecţie de viaţă pentru Dragoş, care, mai rebel din fire, i-a adus multe necazuri.

De altfel, tatăl şi fiul nu se înţeleg de mai mulţi ani, iar o dovadă este şi urarea făcută de Dragoş de ziua milionarului. Juniorul a declarat atunci public: “Îi urez tatei să moară, să-mi rămână averea mie!”. Replica lui Cristian Ţânţăreanu a fost devastatoare: şi-a decăzut fiul din toate drepturile.