Anamaria Vasile

Invitatii au crezut ca nu vad bine. Cum a aparut imbracata aseara Oana Roman la ziua Minodorei, dupa ce a slabit. Si-a schimbat look-ul

Minodora a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani și a organizat o petrecere pe cinste. Pe lângă multe alte vedete care i-au fost alături, a fost și Oana Roman împreună cu soțul ei, Marius Elisei.

Vedeta și-a făcut apariția într-o rochie de seară, neagră, iar talia era evidențiată printr-un cordon.

Atât ținuta, cât și look-ul ei, au fost apreciate de cei prezenți, iar Oana s-a simțit foarte bine și s-a distrat toată seara alături de ceilalți invitați.

Oana Roman a bifat deja al cincilea an de căsnicie şi a dezvăluit cum stau lucrurile între ea şi soţul ei, Marius Elisei. Vedeta a spus că nici ei nu şi-au dat şanse, la început, însă au depășit orice obstacol și acum se înțeleg mai bine ca oricând.

Nu pot să zic că anturajul sau presa ne-au făcut rău, nu. Nu pot să spun asta, chiar nu pot. Nu ne-au destabilizat.

Când am început relaţia, toată lumea spunea că are cu zece ani mai mult Oana, lasă că o ia pentru bani, prostii din astea.

S-a demonstrat că nu a fost cazul. Foarte rar vine lumea în vizită la noi acasă. Însă nu este nicio problemă, toți ne distrăm foarte bine împreună”, a spus Oana Roman la un post de televiziune.

Oana Roman susţine că Liviu Vârciu s-a schimbat în bine după ce a devenit tată pentru a doua oară şi că a devenit mai responsabil. Artistul are o fetiţă cu Anda Călin. Micuţa a venit pe lume anul trecut, în septembrie.

„Nu l-aş fi văzut niciodată să devină aşa de repede un tată atât de grijuliu. Este un Liviu Vârciu la care nu mă aşteptam. Trăieşte o relaţie frumoasă, o relaţie decentă. S-a transformat dintr-un nebunatic într-un tată iubitor”, a mărturisit Oana Roman.

Fiica fostului prim-ministru al României este surprinsă de stilul de viaţă pe care îl duce Liviu Vârciu în prezent, fiind de părere că relaţia cu Anda Călin este exact ceea ce îi trebuia, noteaza cancan.ro.

Liviu Vârciu s-a întors din îndepărtata Asie, după ce a parcurs aproape 5.000 de kilometri prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda alături de Andrei Ştefănescu. Carismaticul artist s-a filmat în maşină în timp ce a făcut public un mesaj. Filmarea începe cu el în timp ce este încruntat şi are câteva grimase serioase.

Nu, nu i s-a întâmplat nimic rău. Feţele de tristeţe pe care le are în filmare fac parte din scenariul său. Prezentatorul TV e în culmea fericirii că s-a întors în România, la familia sa şi, cu o zi înainte de Ajunul Crăciunului, el le-a făcut tuturor o urare şi le-a dat un sfat.

“Fraţilor, sărbători fericite… liniştite alături de cei dragi! Să fiţi iubiţi, să iubiţi la rândul vostru”, a spus Liviu Vârciu în Instastory-ul făcut public inainte de sarbatori.

Artistul a fost primit cu multă căldură şi iubire de Anda Călin, fetiţa lor şi Carmina. Zilele trecute, partenera lui i-a făcut public o declaraţie de dragoste, semn că zilele petrecute în îndepărtata Asie au fost un test important al relaţiei lor.

“Sa te întâlnesc pe tine a fost întâmplarea mea preferata. #missyou” este mesajul pe care i l-a transmis Anda Călin tatălui fiicei sale.

Liviu Vârciu se iubeşte în prezent cu Anda Călin. Fostul „iepuraş” Playboy l-a făcut tătic pentru a doua oară. Micuţa Anastasia Maria s-a născut pe 25 septembrie 2017. Artistul mai are, dintr-o relaţie anterioară, cea cu Ami Teiceanu, o fetiţă adolescentă pe nume Carmina Maria.

„Asia Express” este un reality-show ce duce aventura la un alt nivel. Şapte perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5.000 de kilometri prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producţie, cei 14 trebuie să se descurce singuri ca să ajungă la destinaţia finală. Astfel, ei vor îşi vor folosi cu multă atenţie abilitătile lor ca să îşi găsească transport, cazare şi mâncare, având la dispoziţie un singur dolar pe zi. „Asia Express” va începe la Antena 1 în primăvara anului 2018.