Anamaria Vasile

La sfârșitul lui 2017, Catrinel Sandu și-a anunțat divorțul de soțul infidel. Răsturnare de situație acum. E o veste la care nimeni nu s-ar fi așteptat

Catrinel Sandu și-a anunțat divorțul la sfârșitul anului trecut și nu mai locuiește, în prezent, sub același acoperiș cu Gabriel Trifu. Familia sa și prietenele o îndeamnă, însă, să treacă peste infidelitatea fostului tenisman, de dragul celor două fete ale lor.

Catrinel Sandu și-a anunțat divorțul, în urmă cu ceva timp, cu lacrimi în ochi.

Vedeta a suferit cumplit după ce a descoperit că soțul său avea o relație, în paralel, cu o americancă. A încercat să-l aducă înapoi, dar a renunțat când a ajuns la concluzia că se luptă cu ”morile de vânt”. Catrinel și Gabriel Trifu sunt despărțiți de câteva luni.

El vine doar ca musafir în casa pe care și-au luat-o împreună, pentru a petrece timp cu cele două fiice ale lor. Pe care ambii părinți le iubesc foarte tare. Micuțele sunt la fel de mult atașate și de tatăl lor, care este și profesorul lor de tenis.

După ce lucrurile s-au mai așezat, iar fostul tenisman a început să dea semne că familia este mai importantă decât o aventură amoroasă, Catrinel Sandu a fost sfătuită de către părinții săi, dar și de prietenele cele mai bune, să-l ierte și să-l primească înapoi.

În primul rând, de dragul fetelor”, i-au spus aceștia. Fosta vedetă tv nu mai crede însă în promisiuni dar, potrivit apropiaților, aceasta își iubește încă soțul.

Mama sa s-a întors în România

Chiar și decizia sa, de a nu părăsi America, deși luase în calcul și varianta de a se întoarce în țara sa natală, are legătură cu acest fapt.

Ea vrea o viață mai bună pentru fiicele sale și este conștientă că viitorul lor sună mai bine peste Ocean. Mai ales că micuțele s-au obișnuit cu sistemul școlar de acolo, au prietene și fac și mai multe activități.

În urmă cu două zile, mama sa, care i-a fost alături în această perioadă grea și a locuit cu ea, în America, s-a întors acasă.

Iar Catrinel, care are o relație foarte bună cu soacra sa, a rămas să-și rezolve singură problemele cu soțul său.

În cazul unui divorț, cei doi au de împărțit și o avere frumușică, printre care și o vilă superbă în statul Florida.

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x