Anamaria Vasile

Laura și-a dus bebelușul la culcare, apoi s-a retras în camera ei. Când s-a uitat pe camerele de supraveghere, a încremenit. Era lângă micuț, în pățut, și se mișca

Momente de groază pentru doi părinți. Laura și Dean și-au dus bebelușul în vârstă de 18 luni în camera lui, la culcare. L-au pus pe băiețel în pătuț și apoi s-ar retras în camera lor.

Erau liniștiți, mai ales că montaseră în camera copilului camere de supraveghere.

Însă în momentul în care au privit monitoarele, cei doi părinți au înlemnit. Ei au observat în pătuț, chiar lângă copilul lor, o siluetă bizară. Mai mult, cei doi spun că respectiva siluetă se mișca.

Disperați, aceștia au alergat în camera bebelușului dar, când au ajuns acolo, nu au găsit nimic.

Puteți vedea imaginile mai jos:

Te-ar putea interesa si:

Aceasta batranica plangea intr-o benzinarie din Cluj! Era moarta de foame! Gestul facut de politistul din imagine a lasat pe toata lumea fara cuvinte

Un bărbat a postat pe pagina lui de Facebook câteva fotografii cu un polițist și o bătrânică, dar și un mesaj destul de emoționant. Calin Sestras a ținut să felicite Poliția Română, pentru gestul de care a dat dovadă polițistuș, după ce a văzut o bătrânică care plângea în benzinărie.

Totul a avut loc în Cluj! După cum povestește bărbatul, un polițist de la circa 5 Grigorescu a văzut o bătrânică care plângea într-o benzinărie, din cauză că era moartă de foame. Polițistul, fără să stea pe gânduri, a mers și i-a cumpărat de mâncare bătrânei.

Gestul l-a impresionat foarte tare pe Calin și a decis să facă o postare pe rețelele de socializare.

“Extraordinar gest ,mai sunt si oameni printre noi!!! Un politist de la circa 5 Grigorescu ( Cluj ), nu stiu numele lui, a vazut o batranica care plangea in benzinaria de langa Napoca ca e moarta de foame, atunci acel politist fara nici un cuvant a mers si i-a cumparat de mancare. Cinste Politiei Romane ca are asa oameni.

Toata stima, domnule politist”, este mesajul postat de bărbat pe pagina lui Facbook.

O BĂTRÂNĂ DE 96 DE ANI A MERS PENTRU PRIMA OARĂ LA SPITAL

O bătrână de 96 de ani, Leonora Saiu, a fost recent pentru prima oară la medic. Originară din județul Bacău, bătrâna a fost dusă la doctor după ce nora ei a observat că nu mai vede bine. Atunci când au consultat-o, medicii au văzut că suferea de cataractă, potrivit telem.ro.

Declarația norei bătrânei este relevantă pentru suferința bătrânei, care în ultimii ani nu mai vedea aproape deloc.

“Cât a stat mort patru zile în casă (n.r.- fiul bătrânei), ea se urca la el în casă şi nu l-a văzut. Că nu vedea. Mergea şi-l pipăia de la picioare până la cap, ea nu l-a văzut”, a povestit nora bătrânei. Femeia a fost operată, iar acum și-a recăpătat vederea.

În afară de această problemă gravă cu ochii, Leonora Saiu, nu a avut alte probleme de sănătate serioase de-a lungul vieții, care să o facă să meargă la doctor. Atunci când răcea, femeia se trata singură, cu aspirină. Iată că această vizită la doctor a scos, însă, la iveală cataracta de care suferea bătrâna, iar acum, după operație, se poate bucura să își vadă apropiații în ultimii ei ani de viață.