Anamaria Vasile

Mihai Bendeac și Roxana Vancea, din nou împreună! Ipostaza în care au fost filmați cei doi

Mihai Bendeac și Roxana Vancea s-au iubit o bună perioadă de timp, ambii fiind foarte discreți cu relația lor. Însă, așa cum și-au consumat relația, la fel s-au și despărțit, niciunul nu a dorit să comenteze absolut nimic pe acest subiect.

Bendeac nu doar că s-a iubit cu Vancea, ci a și colaborat cu ea, realizând mai multe filmulețe amuzante împreună. Actorul și-a luat fanii prin surprindere, distribuind pe pagina sa de Facebook un video, în care apare alături de brunetă, iar la descriere a ținut să precizeze: “De actualitate“.

Roxana Vancea: “Cine-o fi la ora asta? Stai că deschid eu…Titele, te caută niște domni, din partea lu’ doamna…dar nu scrie numele”.

Mihai Bendeac: “Cine mă caută?”

Roxana Vancea: “N-auzi, măh, niște domni, din partea lu’ doamna …dar nu știu cum o cheamă, că nu îi scrie numele, scrie doar DNA și atât, fără nume”

Mihai Bendeac: “Ia trolerul, pune-mi prosop, pune-mi pijama, hai!”

Vancea, alături de Codin Maticiuc, la Miami

Codin a postat un filmuleţ pe reţelele de socializare, unde apare alături de Roxana Vancea şi nu oriunde, la Miami. Aflaţi pe marginea unei piscine, cei doi sunt îmbrăcaţi extrem de sumar, iar

Codin face flotări, fiind asistat de brunetă.

Cei doi au participat sâmbătă seara la un eveniment: „Hollywood Fl Film Festival se prezintă ca un eveniment artistic al comunităţii noastre. Ne bucura ca suntem împreună ca o adevărată familie de români„.

Mihai Bendeac si Roxana Vancea au avut una dintre cele mai frumoase, nonconformiste si interesante relatii din showbiz. Ca s-au iubit si poate se mai iubesc nu ne mira, insa felul acid, dar amuzant in care vorbeau unul despre celalalt trada o chimie speciala.

Mihai Bendeac si Roxana Vancea au fost impreuna, cu impacari si despartiri, in jur de trei ani.

Cei doi nu au recunoscut ca au o relatie in adevaratul sens al cuvantului insa ipostazele in care au fost surprinsi de paparazzi de-a lungul timpului, declaratiile pe care si le-au facut pe retelele de socializare si chiar si sketch-urile in care au jucat amandoi denota, fara echivoc, ca la mijloc a fost buclucasa si indispensabila iubire.

Mihai Bendeac a „turnat-o” pe Roxana Vancea ca mananca noaptea. Revenind insa la partea haioasa a relationarii dintre vedete, amintim un episod care a iesit in evidenta si a fost preluat de toata presa. Bendeac a deconspirat-o pe prietena lui, instructor de fitness ca, din cand in cand, derapeaza de la drumul strict al dietelor.

„Colaboratoarea mea socio-profesională Roxana Vancea a declarat pentru un cotidian că se menţine în formă prin regim alimentar şi multă mişcare. Mi se pare scandalos.

Nu ştiu exact ce mănâncă dumneaei în fiecare zi, dar pot depune mărturie ca ultimele 2 „gustări” la care am fost martor au constat în:

1. Pâine caldă şi Lipie cu brânză (de la o brutărie NON-stop) + profiterol. (Toate astea, la ora 3 dimineaţa…)

2. Ciorbă de fasole în pâine, o porţie uriaşă de alune învelite în chips şi o jumătate de găleată de pop-corn. (Ora 10 seara)

Deci, din declaraţie, singurul lucru care stă în picioare este Mişcarea. Intr-adevăr, din câte se pare, sare pe Kangoo-urile alea până îi plesneşte splina. Dar cu mâncarea…”

Mihai Bendeac a iubit-o pe Roxana Vancea, dar a „turnat-o” ca mananca noaptea. Recent, tanara a postat un mesaj despre dragoste, iar actorul a comentat imediat.

„Oamenii se îndrăgostesc. Nu o spun eu. Pur şi simplu se întâmplă de când lumea. Oamenii plutesc împreună în jocul acela nebun al iubirii. Uneori, preţ de câteva clipe. Alteori, preţ de câteva luni. Şi alteori, preţ de o viaţă. Împreună, oamenii refac clipele.

Le dau gust. Le dau miros. Le încheagă. Le transformă în gesturi frumoase care te fac mereu să simţi cum inima îţi bate nebuneşte şi nu vrei să fii vreodată în altă parte. Sau lângă altcineva. Câteodată, însă, ne dăm seama că sentimentele noastre nu sunt îndeajuns pentru a rămâne lângă un om.

Şi atunci, plecăm. Plecăm nu pentru că nu am mai putea rămâne. Oricine poate rămâne lângă cineva o viaţă, dar nu despre asta este vorba.

A rămâne unul alături de altul o viaţă întreagă nu presupune acte de eroism. Nu presupune compromisuri. Nici sacrificii. Presupune înţelegere, respect şi multă preţuire. Presupune tandreţe, zâmbet, căldură. Presupune să repari unde se poate şi să adaugi acolo unde se simte gol.

Presupune dimineţi în care să te pierzi în ochii celui de lângă tine. Clipe în care să te ţii strâns de mână. Presupune să te bucuri unul de altul şi unul pentru altul chiar şi atunci când bucuria pare doar o părere. Presupune ca inima să ţină mereu sufletele în echilibru.

Presupune nopţi de pasiune, iar când acestea dispar, nopţi tandre şi liniştite. Presupune iubire! Când din reţeta asta lipsesc ingrediente, mai bine dăruiţi-vă un zâmbet frumos şi lăsaţi viaţa să completeze restul. Din cand in cand iubirea inseamna si plecari”, a scris Roxana Vancea pe Facebook.

„Mulţumesc pentru că am trăit, efectiv, alături de tine, mult timp, postarea astea”, i-a scris actorul.