Anamaria Vasile

Momente cumplite in familia Oanei Roman! Ce se intâmplă în aceste momente e îngrozitor! Doamne fereşte de aşa ceva!

Oana Roman și Marius Elisei au ajuns, din nou, la spital. Motivul este, pare-se, legat de problemele pe care le tot are micuța lor fiica, Isabela, familia lor ajungând, la ceas de seară, la o clinică privată, mai agitați ca oricând.

Mai exact, după ce a luat-o din mașină, în brațe, pe micuța Isabela, Oana Roman, urmată îndeaproape de Marius Elisei, a intrat într-una dintre clinicile privarte din centrul Capitalei. iar acolo, fără să mai aștepte deloc, a mers direct la recepție pentru a vorbi cu personalul medical pentru micuță.

Cum Isabela nu părea totuși să fie într-o stare care să îngrijoreze, după ce a primit o serie de lămuriri, Oana Roman, alături de soțul și de fetița ei, s-a așezat pe una dintre canapelele de acolo și au început să se joace.

Și, pentru a nu îi arăta fetiței că este îngrijorată până peste poate, a și încercat să zâmbească și, de-a lungul minutelor cât a așteptat să fie preluată de medici, Oana Roman i-a vorbit tot timpul, încercând chiar să se joace cu ea.

Apoi, într-un final, au intrat în cabinetul medicului, timp în care Marius Elisei a ieșit la o țigară. Și, după consultație, vizibil ușurată, Oana Roman, alături de Marius și de Isabela, a plecat spre casă, reușind, de această dată, să zâmbească larg, semn că problemele pe care le are micuța nu sunt atât de grave pe cât se temea vedeta TV.

Oana Roman, căsnicie fericită

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit în vara anului 2014. Ei au împreună o fetiţă superbă, pe nume Maria Isabela. Aceasta a venit pe lume prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere.

De atunci și până acum, în ciuda faptului că s-au certat în nenumărare rânduri, cei doi par să se fi liniștit, iar de ceva vreme, și-au împărțit, cu succes și treburile gospodărești.

In urma cu cateva saptamani Oana Roman a ajuns de urgență la spital din cauza unei răceli puternce. Vedeta a postat pe contul de socialiazre un mesaj, în care le mărturisește fanilor că gripa a pus-o la pat.

Ceea ce părea a fi o simplă răceală s-a dovedit a fi ceva mai complicat. Viroza s-a transformat în sinuzită acută, iar Oana Roman a avut nevoie urgentă de intervenția medicilor.

„Pe mine răceala m-a pus la pat! Voi? Ps. Am ajuns la spital între timp! Viroza s a transformat într- o sinuzita acuta. Deci dacă aveti viroză tratați-vă, că nu e de glumă!”, a scris Oana Roman pe Facebook. Oana Roman a declarat recent că mama ei a fost somată să evacueze apartamentul în care locuiește.

„Cel mai frumos cadou de acest Crăciun este o hârtie prin care mama este somată să evacueze apartamentul în care sta, în 8 zile de la primirea prezenţei, primirea prezenţei fiind 18 decembrie! Mulţumesc mult tuturor celor care s-au gândit să ne facă un aşa cadou de Crăciun şi tuturor celor la care am apelat la ajutor în acest an! Ajutor, nu cerşit!

Mulţumesc că m-au ascultat şi apoi nu mi-au mai răspuns la telefon şi care au un Crăciun liniştit şi fără griji. Mă întreb cu ce am greşit eu oare că să duc această povară! Probabil ne vom confrunta cu jandarmii pentru că este evident că nu e omeneşte posibil să rezolvăm această mutare într-o zi! S-au gândit să arunce în stradă o femeie de 77 de ani acum de Crăciun.

Nici măcar nu m-au sunat să stabilim omeneşte un răgaz rezonabil şi creştinesc! Sper, însă, să ni-l acorde acest răgaz! Ca să fim oameni măcar până la capăt!”, a scris Oana Roman pe reţelele de socializare.