Anamaria Vasile

MONICA a ajuns de urgență la spital. Medicii nici nu bănuiau că urma cea mai GREA zi din viața lor. Ginecologul a dezbrăcat-o și a avut un șoc. Doamne, ce oribil! A luat spirt, vată, rachiu și..

UPDATE Fără suflet. Și-a aruncat copilul abia născut în foc
O femeie din comuna Hoceni, județul Vaslui, s-a temut mai tare de gura satului decât de Dumnezeu și a decis să își arunce pruncul abia născut în flăcările din sobă.

UPDATE 9 martie 10:50 Cazul a fost preluat de polițistii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Vaslui, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, care au deschis un dosar penal pe numele femeii pentru comiterea infracțiunii de profanare de cadavre.

Monica Popa, o femeie de 35 de ani ani din Vaslui, a ajuns la spitalul din Husi, după ce i s-a făcut rău, iar medicii de acolo au observat că prezenta urmele unei nașteri recente. Luată la întrebări, femeia, care mai este mama a trei copii, fete cu vârste cuprinse între 5 și 17 ani, a mărturisit că a născut singură, acasă, pe 1 martie, iar copilul l-a aruncat în foc.

Vecinii relatează, conform Vremea Nouă, amănunte terifiante despre modul în care “mama” ar fi decis să pună capăt zilelor micuțului.
“Noi am aflat de la cei din familia ei. A luat spirt și vată, l-a înfășurat pe copil și i-a dat foc. Dar, cum nu a ars, a turnat rachiu peste el, luat de la un vecin, de aici, dar tot nu a ars. Abia apoi l-a băgat în sobă, așa cum a declarat ea”, povestesc, îngroziți, vecinii.

Femeia susține în fața oamenilor legii că fătul s-a născut mort și că a ascuns nașterea de gura lumii din sat, iar anchetatorii urmează să stabilească acum circumstanțele exacte ale decesului micuțului.
Primarul comunei din care provine femeia susține că Monica Popa este beneficiară de ajutor social și că părea o persoană muncitoare și serioasă.

“Ea are cei trei copii din două căsătorii. Au o situație materială modestă, sunt săraci, dar niciodată nu a dat semne cã ar fi capabilă de una ca asta”, a spus, indignat, primarul.

Nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!