Anamaria Vasile

NU mai arată așa. Nicoleta Luciu slăbește de nu se mai oprește! Cum poate să arate ACUM

Nicoleta Luciu slăbește mâncând slănină, după cum recunoaște chiar ea. Bruneta rămâne în continuare una dintre cele mai sexy apariții de pe micul ecran, chiar dacă în ultima perioadă s-a spus că a pierdut lupta cu kilogramele.

Nicoleta Luciu a dezvăluit recent cum reușește să se mențină în formă. Vedeta este sexy și arată mai bine ca niciodată, deși este mamă a patru copii.

“Aici la Miercurea Ciuc toată lumea mănâncă normal. Slănină cu ceapă mai ales, mâncăruri gătite şi o grămadă de mâncăruri grele. Bineînţeles, mănânc şi eu, dar secretul meu este că împart o porţie în zece şi mănânc a zecea parte, doar o bucăţică. Mănânc tot ce îmi pofteşte inimioara”, a spus Nicoleta Luciu, care în luna septembrie a anului trecut a împlinit 37 de ani.

Nicoleta Luciu nu se abține deloc la pofte și mănâncă absolut orice, neținând cont că ar putea să ia în greutate. Ba mai mult, ea a recunoscut că mănâncă și slănină, dar are grijă la cantitate.

Vedeta a povestit că la Miercurea Ciuc, oamenii mănâncă tot felul de preparate, indiferent de cât de multă grăsime ar avea. Nicoleta nu se dă înapoi și se înfruptă și ea din toate platourile, însă împarte totul în zece bucăți și o mănâncă doar pe cea de-a zecea.

“Aici la Miercurea Ciuc toată lumea mănâncă normal. Slănină cu ceapă mai ales, mâncăruri gătite şi o grămadă de mâncăruri grele. Bineînţeles, mănânc şi eu, dar secretul meu este că împart o porţie în zece şi mănânc a zecea parte, doar o bucăţică. Mănânc tot ce îmi pofteşte inimioara”, a declarat Nicoleta Luciu, în vârstă de 37 de ani.

Puțini știu, dar Nicoleta Luciu face eforturi colosale ca să-și mențină silueta de fotomodel. Dar, grație unui regim drastic, reușește și la vârsta de 38 de ani să aibă un trup perfect. Cum? Vi se va părea ciudat, dar… slăbește cu slănină!

Lupta pentru o siluetă perfectă, pentru Nicoleta Luciu, a fost una crâncenă. Probabil că vă mai amintiți fluctuațiile de greutate și fapul că s-a îngrășat enorm în timpul celor două sarcini, ulterior slăbind considerabil.

Ajunsă la vârsta de 38 de ani, Nicoleta Luciu se laudă cu o greutate de 56 kg la o înălțime de 1,76 metri, ceea ce înseamnă că se încadrează cu succes în parametri unei siluete de manechin.

Cum reușește să se mențină? Ei bine, Nicoleta nu este nici pe departe una dintre femeile norocose care pot mânca orice fără să se îngrașe, ba dimpotrivă. Are impresia că și aerul inhalat se depune în straturi inestetice pe șolduri sau pe abdomen, astfel că are un regim drastic.

Slăbește cu… slănină!

Da, Nicoleta Luciu mănâncă orice! Secretul, însă, constă în cantități: “Eu am mâncat foarte puțin în general și mi-am mișorat stomacul. Aici, la Miercurea Ciuc, toată lumea mănâncă normal. Slănină cu ceapă, mâncăruri gătite, o grămadă de mâncăruri grele. Și mănânc și eu.

Dar… împart o porție în zece, iar eu mănânc a zecea parte. Aici imi este mai greu să mă descurc cu regimul, tentațiile culinare sunt mari. Plus că n-am concurență.

Ai văzut cum este, la București, dacă mergi la un eveniment și vezi o femeie mai slabă, imediat te pui și tu la regim. Mănânc mâncare doar de două ori pe zi și cantități foarte, foarte mici”, a declarat Nicoleta Luciu, pentru VIVA!

Disciplina este cuvântul de ordine, atunci când vine vorba despre regimul alimentar. Și puțini ar fi cei care ar putea să reziste cu atât de puțină mâncare:

“În afară de cele două mese pe zi, mai beau patru litri de suc de citrice, în special grepfruit. Asta și înainte de masă. În rest, mănânc fructe și legume. Morcovi, broccoli, gulie, mere și struguri, mai nou. Cei negri îmi plac de mor”, ne-a mai spus Nicoleta.

Surprinzător pentru unii, Nicoleta Luciu ține și Postul Paștelui și al Crăciunului și profită de această perioadă pentru a-și face și mai multă ordine, în regimul alimentar: “O detoxifiere e binevenită oricând. E foarte important să ai grijă la ceea ce mănânci și, cu cât mai puțină carne, cu atât mai bine”, ne-a mai spus Nicoleta.