Anamaria Vasile

O cântăreață a fost ucisă chiar de propriul SOȚ. Într-o altă cameră a fost găsit un bebeluș care plângea. Detalii cutremurătoare ies la iveală

Cine este Anastasia Cecati, actrița ucisă de soț. Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală

Cine este Anastasia Cecati, actrița ucisă de soț. Tânăra de 31 de ani devenise cunoscută odată cu participarea în „Las Fierbinți” și avea un copil. După ce a comis oribila crimă, bărbatul în vârstă de 34 de ani s-a aruncat de la etajul 7.

Detalii cutremurătoare în cazul dublei tragedii din Chișinău au ieșit la iveală. Femeia de 31 de ani avea gâtul tăiat. În altă cameră poliţia a găsit copilul acestora de numai 20 de zile care a fost transportat la Spitalul Numărul 1 din Chișinău.

Anastasia Cecati devenise mamă în urmă cu doar 20 de zile

Anastasia Cecati era destul de cunoscută în lumea modei. S-a lansat în modelling la vârsta de 16 ani. Ulterior, a plecat la București, unde i-a fost oferit un rol în serialul „Las Fierbinți”, iar soţul acesteia ar fi fost dentist la o clinică privată din Capitală.

Anastasia Cecati a ocupat locul doi la concursul Euro Sexy. Ascensiunea în lumea modei a continuat după ce a apărut pe coperta unor reviste celebre precum GQ, Playboy sau Maxim. Recent, actrița s-a mutat în Dubai, unde lucra la mai multe proiecte televizate și la noul său album. Recent, a lansat și o linie de rochii de seară.

Un bărbat de 34 de ani din Chișinău s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc. În apartament oamenii legii au găsit cadavrul șoției, în vârstă de 29 de ani, care prezenta o plagă în regiunea gâtului. Mai mult, într-o altă cameră, a fost găsit un bebeluș care plângea. Potrivit poliției, până a-și pune capăt zilelor, bărbatul și-ar fi sunat nașul de cununie și l-a rugat să aibă grijă de copilul lor de două săptămâni. Bărbatul şi-ar fi părăsit prima nevastă, scrie publika.md, iar în ziua incidentului acesta a venit la femeie, având discuții contradictorii cu aceasta. Bărbatul i-ar fi aplicat o lovitură cu cuţitul în jurul gâtului.