Anamaria Vasile

O femeie din Suceava a întreținut relații intime, de mai multe ori, cu cel mai bun prieten al iubitului ei. Bărbatul i-a prins pe cei doi într-o seară. Îngrozitor cum s-a răzbunat

Gelozia i-a luat mințile unui bărbat din Suceava care l-a ucis cu un prelungitor pe rivalul său în amor după ce a văzut-o pe iubita sa sărutându-se cu el.

A văzut-o pe iubita sa sărutându-se cu un alt bărbat și a văzut negru în fața ochilor. Este povestea lui Mihăiță Airinei, un sucevean care a fost condamnat, vineri, de Tribunalul Suceava, la șapte ani de închisoare pentru omor.

Potrivit anchetatorilor I.I., un bărbat necăsătorit, locuia singur într-o casă din comuna Adâncata, fiind prieten cu O.A.M., dar și cu inculpatul Airinei Mihăiţă pe care îl vizita destul de des şi cu care obişnuia să consume băuturi alcoolice.

În a doua jumătate a anului 2017, femeia s-a mutat la locuinţa inculpatului Airinei Mihăiță, întrucât imobilul în care locuia era într-o stare avansată de degradare şi nu era încălzit. Din acel moment, între cei doi s-a înfiripat o relaţie de prietenie, cei doi întreţinând relaţii intime, scrie Suceava News.

În după amiaza zilei de 02 decembrie 2017, I.I. s-a deplasat la locuinţa inculpatului Airinei Mihăiţă, unde se afla şi O.A.M., cu intenţia de a socializa şi de a consuma băuturi alcoolice. Victima a adus o sticlă cu vin, iar cei trei au consumat băutura, precum şi o cantitate de bere.

După un timp, femeia s-a sărutat cu victima I.I., venită în vizită, iar în acel moment Airinei Mihăiță a devenit violent, irascibil şi a început să aibă manifestări de gelozie.

A făcut o criză de nervi, a strigat către victimă să părăsească imobilul, după care a iniţiat un atac asupra ei, lovind-o cu pumnii şi picioarele la nivelul corpului, dar şi în zona capului. Inculpatul l-a lovit haotic şi cu putere cu pumnii şi picioarele peste corp, însă în special în zona capului, a feţei.

De asemenea, inculpatul s-a folosit şi de un un prelungitor, obiect cu care a lovit victima peste corp cu putere şi la un moment dat a înfăşurat cablul după gâtul victimei, încercând să o ştranguleze.

La scurt timp victima a decedat.

Recent, actrița Anastacia Cecati a fost ucisă de iubitul ei din cauza geloziei. Aceasta este una dintre pricipalele ipoteze ale poliției din Chișinău, care anchetează crima. Soțul ei, Alexei Mitachi, care s-a sinucis după crimă, bănuia că aceasta îl înșală.