Anamaria Vasile

O fotografie facuta intr-o casa batraneasca de la tara a smuls sute de lacrimi. Povestea ei te lasa fara cuvinte

O fotografie realizata intr-un sat din Romania este, cu siguranta, una din acele imagini care nu mai are nevoie de cuvinte.

Bunicul din imagini, sleit de puteri dupa treburile de zi cu zi, doarme alaturi de nepotica lui, in casa batraneasca, in care micuta creste.

In ciuda varstei si a greutatilor care vin odata cu ea, batranul nu a uitat de cea mai de pret comoara a sa: nepotii.

Autorul fotografiei este anonim, iar imaginea a fost insotita de mesajul : „Sa nu uitam ca si bunicii ne-au crescut”.

Fotografia a strans mii de aprecieri in spatiul virtaul si a starnit un sentiment de emotie pentru multi utilizatori.

„Am avut si eu un tată scump care a crescut 2 nepotele până pe la vreo 12 ani, dar cînd el a plecat la ceruri totul s-a uitat”, „Cei mai devotaţi sunt bunicii,nepoţeilor!

„Din păcate,nu toţi nepoţii le sunt recunoscători,după ce îi cresc şi îi fac mari,nici măcar un telefon nu se deranjează să le dea,ceea ce este foarte dureros pt. bunici!”

” Si uneori fac mai multe sacrificii pentru nepoti decat pentru copii”, ” Imagine perfecta din trecut…asa este. Ne privesc de sus.”, au fost cateva din comentarii.

Te-ar putea interesa si:

Femeia s-a culcat la pamant pe marginea drumului, masinile opreau si ea zicea sa n-o bage-n seama. Cand au realizat ce face…

Amanda este o iubitoare de animale care a făcut un gest ce a uimit pe mulți. Uite cum poate fi explicată acțiunea ei care pare, la prima vedere, ciudată.

Totul a început când un șofer a zărit un câine pe un drum foarte rar folosit, în munți. Câinele era atât speriat, cât și înfometat încât devenea agresiv dacă cineva voia să se apropie de el.

În momentul în care Amanda a auzit de Bear, un câine pierdut în munții Evan’s Creek, a decis să-l ajute imediat. Împreună cu prietena ei, Dylan, a plecat să-l găsească pe câinele singuratic rătăcit.

timp de aproape o oră cei doi au încercat să îl păcălească pe Bear (,,Urs”, în engleză) folosind mâncare și tot felul de bunătățuri, dar planul lor a eșuat.

În ziua următoare, când s-au întors, l-au găsit pe Urs în aceeași zonă, au încercat să se apropie de el, dar nu le-a reușit. Acesta a fost momentul când fetele au devenit foarte creative. Au decis ca Amanda să se culce pe jos, pe pământ, și să ,,facă pe moarta”, pentru ca caâinele să creadă că are nevoie de ajutor.

Zis și făcut. În ziua următoare au făcut acest lucru în zona unde era de obicei Urs, dar ce s-a întâmplat câteva ore mai târziu a încălzit inimile a sute de oameni care iubesc animalele.

Amanda și amica ei, Dylan, au decis să salveze câinele și să îl ducă la spital. ,,A făcut pe moarta”, iar Urs, imediat ce a văzut că are nevoie de ajutor, s-a apropiat de ea și a mirosit-o timp de 20 de minute, apoi și-a pierdut interesul și a plecat.

Dar Amanda nu a renunțat. O oră mai târziu, el s-a întors, iar acum stătea pur și simplu alături de fată, de parcă ar fi vrut să îi transmită că este alături de ea.

În două ore Amanda l-a câștigat pe Urs de partea ei, i-a câștigat încrederea și l-a făcut să înțeleagă că nu îi va face niciun rău.

Urs a urmat-o apoi până la mașină, și au mers la veterinar unde Urs a primit în sfârșit ajutorul de care avea nevoie.

Din fericire o familie și-a exprimat dorința de a-l adopta, iar acum are o casă iubitoare. Urs a dorit să o ajute pe Amanda, dar în acest fel i-a permis să îl ajute ea pe el!