Anamaria Vasile

Oana Roman şi-a lăsat fiica bolnavă acasă şi a mers să facă bani. Gabriela Cristea a reacţionat imediat: „Mă gândesc cu groază”

Într-un mesaj postat pe Facebook, Oana Roman a împărtăşit prietenilor ei virtuali necazul prin care ea trece. În rândurile scrise pe reţeaua de socializare, Oana a povestit cât de greu i-a fost să îşi lase fiica acasă, deşi aceasta este bolnavă.

După ce s-a asigurat că fiica e pe mâini bune, cu tatăl ei, Oana Roman a plecat de acasă ca să îşi onoreze angajamentele profesionale.

Nu se vede că sunt nedormită de o săptămână, nu? Ei bine, cu Isa încă bolnavă și cu pusee de febră, eu am venit la treaba! Are tati ei grijă de ea!, a spus Oana.

După ce a postat mesajul, Oana Roman a primit mai multe mesaje de încurajare şi susţinere. Printre acestea s-a numărat şi cel al Gabrielei Cristea.

În cadrul celor scrise, prezentatoarea tv şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la posibila situaţie în care s-ar putea afla şi copilul ei.

”Oana, mă gandesc cu groază că am să trec şi eu prin situaţia ta. Mai devreme sau mai târziu trebuie să plec şi să o las răcită sau cu cine ştie ce probleme.

Cum ai reuşit să te desprinzi? Victoria a făcut un 38,5 o singură dată de la dinţisori şi am întors pământul cu susul în jos”, a scris Gabriela Cristea.

Nu după mult timp, Oana Roman i-a răspuns printr-un mesaj Gabrielei Cristea.

A trebuit să vin. Ştii că emisiunea nedifuzată e neplătită şi nu îmi permit! Dar e Marius cu ea şi am toată încrederea!

Plus că are 4 ani şi deja am trecut de multe ori prin asta, ne-am tăbăcit cumva! Puuup”, a scris vedeta.

Gabriela Cristea a trecut prin cea mai cumplită experiență după ce a fost la un pas de moarte din cauza unei piftii pe care a lăsat-o pe foc.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, care are un salariu impresionant la Kanal D, a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută în urmă cu ani.

Vedeta a fost la un pas de moarte după ce a uitat o piftie pe foc și s-a trezit cu pompierii peste ea în casă.

Despre incidentul teribil a povestit Gabriela Cristea pentru publicația Taifasuri.

„Da, era să mor cu o zi înainte de Ajunul Crăciunului, în urmă cu ani. Am venit obosită de la muncă şi am vrut să fac o piftie.

Am pus toate lucrurile în oală, la fiert, mi-am făcut un duş şi am adormit.

Apa a scăzut şi, la un moment dat, toate acele ingrediente au început să se afume, eu dormeam adânc şi m-am trezit cu pompierii în casă.

Nu luase foc, dar fumul ieşea în valuri şi a fost observat de vecini, care au chemat pompierii. Norocul meu şi ceea ce m-a salvat a fost că uşa de la camera în care dormeam a fost închisă. Intrase fum pe sub ea, dar nu foarte mult.

Intrasem deja în starea de inconştienţă şi m-am trezit cu masca de oxigen pe faţă şi cu cineva care mă întreba dacă ştiu cum mă cheamă.

E prima întrebare pe care ţi-o pun, să-şi dea seama cât de afectat este creierul”, povestea Gabriela Cristea, care a avut o reacție virulentă după ce a fost atacată de fani pe rețelele de socializare.

Sunt foarte mulți fani de-ai cuplului Tavi Clonda și Gabriela Cristea care tânjesc să-i vadă pe cei doi, din nou, împreună pe micile ecrane.

Se pare că și Tavi Clonda le împărtășește această nostalgie, dacă este să ne luăm după imaginea pe care a postat-o pe pagina sa de Instagram.

Poza este făcută în platoul emisiunii pe care Gabriela Cristea a prezentat-o înainte ca frâiele să fie preluate de Bianca Drăgușanu.

Atât Tavi Clonda, cât și prezentatoarea sunt foarte zâmbăreți și se țin de mână în momentul imortalizat.