Anamaria Vasile

Oana Zavoranu este disperata! E cumplit ce i s-a intamplat! „Vă rog, dacă stiţi ceva, daţi-mi un mesaj! Ofer recompensă substanţială

Oana Zavoranu trece prin clipe grele, dupa ce a pierdut-o pe una dintre pisicile ei.

Vedeta a postat pe o retea de socializare un mesaj in care le cere ajutorul fanilor ei pentru a o gasi pe Riri.

„Am pierdut-o pe Riri în această seară în jurul orelor 19.00 pe Strada Andrei Mureşanu nr. 20, zona Dorobanţi. Răspunde la numele de Riri, este fetiţă, este gri închis, slăbuţă, în jur de 4 luni jumate, are o zgărduţă roşie cu puţin alb la gât, e speriată acum, rasa Albastru de Rusia!

Este sufletul meu! Vă rog, dacă stiţi ceva, daţi-mi un mesaj! Ofer recompensă substanţială celui care mi-o aduce!” a scris Oana Zavoranu.

De când a aflat că Oana Zăvoranu caută o mamă purtătoare, Floricica Dansatoarea s-a şi înscris pe listă! Deşi nu este slabă şi cu ochii verzi, aşa cum caută vedeta, Floricica speră să convingă prin alte caliăţi: este virgină, curată, sănătoasă şi are talent la dans! În plus, spune că nu vrea niciun ban de la Oana Zăvoranu!

Doamna Oana Zăvoreanu vreau să vă spun că sunt o fată curată şi sunt domnişoară, eu m-am gîndit să vă fac un bine pentru că aşa e în viaţă, în viaţă tre’ să fim oameni buni şi aş vrea să fiu o mamă TEROGATĂ.

Să vă fac eu copilul dumneavoastră dacă sunteţi de acord şi eu cred că n-o să pierdeţi niciodată.

Dacă sunteţi de acord Oana Zavoranu, să fiu o mamă terogată mi-aş dori enorm de mult să vă ajut cu cea mai mare plăcere, eu nu vreau nimic„, a spus Floricica Dansatoarea la România TV.

De cînd a aflat că Oana Zăvoranu caută o mamă purtătoare, Floricica Dansatoarea s-a şi înscris pe listă! Spune că este cea mai bună opţiune chiar dacă nu îndeplineşte criteriile impuse de vedetă.

Doamna Oana, eu nu sunt chiar slăbuţă-slăbuţă dacă credeţi în Dumnezeu, nu trebuie să faceţi ochi verzi!Ştii ce contează?

Să fie copilu’ sănătos, cum sunt curată la trupul meu, asta contează enorm şi foarte mult. Sunt domnişoară şi n-am avut bărbat la corpul meu. Sunt urâtă, sunt nebună, dar am talent cu suflet curat”, mai spune Floricica.