Anamaria Vasile

Politistii au oprit o masina care circula cu 240 km/h. S-au inchinat cand au vazut cine se afla la volan

Politistii de la Rutiera au avut un soc atunci cand au vazut cine se afla in spatele volanului unei masini extrem de puternice care zbura pe autostrada cu viteza de 238 de kilometri pe ora.

Nu era altcineva decat o bunica de 79 de ani, care a fost chemata in fata instantei din Namur, sa dea explicatii pentru graba cu care si-a condus automobilul, un model Porsche Boxter GTS.

Femeia de 79 de ani a explicat ca a urcat la volan pentru a-si „goli mintea”, deoarece nu reusea „sa gaseasca somnul”. Ea a adaugat ca nu si-a dat seama de viteza cu care circula pe autostrada, raporteaza presa belgiana.

Trebuie mentionat si motorul pe care automobilul ei il are sub capota: modelul Porsche Boxter GTS dezvolta 330 de cai-putere si este capabil sa atinga viteza de 100 de kilometri pe ora in doar cinci secunde.

Circuli cu ITP-ul expirat? Nu vei mai apuca sa platesti amenda. Poti face inchisoare, daca esti prins

Pentru ca numarul soferilor care circula cu ITP-ul expirat e tot mai mare, Ministerul Afacerilor Interne, Directia Permise si Inmatriculari si Registrul Auto Roman vor sa schimbe legea.

In momentul expirarii ITP-ului unei masini, RAR va anunta Directia de Permise si Inmatriculari. Inmatricularea masinii in cauza va fi suspendata. Iar politistii ii vor opri in trafic pe soferii vizati, talonul masinii va fi retinut si conducatorii auto – amendati.

Doar ca, pana la sanctiuni, nimeni nu ii va notifica si pe soferi, care astfel se vor face vinovati si de conducerea unui autovehicul neinmatriculat pe drumurile publice – o infractiune care se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 3 ani. Momentan, sanctiunea aplicata celor care uita sa faca la timp Inspectia Tehnica Periodica este amenda cu pana la 2000 de lei.

TE POATE INTERESA SI ->> Polițiștii au văzut o mașină de lux parcată suspect, cu două valize uriașe în ea. Când s-au apropiat și au văzut ce ieșea din ele au început să urle de frică! Și-au făcut cruce când și-au dat seama ce se întâmplase: „Scenele de groază…”

Descoperire cutremurătoare realizată de polițiștii din Oregon, SUA, din orașul Aloha, într-o mașină de lux parcată pe o stradă dintr-un cartier rezidențial.

În mașină, oamenii legii au descoperit două valize mari în care au găsit bucăți din trupul unei tinere femei. În urma investigaţiilor s-a stabilit că este vorba despre Sara Zghoul, o mamă în vârstă de 28 de ani care lucra ca actriţă şi ca model, scrie tabloidul britanic Daily Mail.

Se pare că principalul suspect a fost prins de către agenții de poliție după ce câțiva vecini au alertat autoritățile. „Am recunoscut un ucigaş chiar dincolo de curtea noastră. Tonul vocii sale, când urla, era foarte disperat”, a spus Michael Larsen pentru Fox 12.

Larsen, vecinul care a sunat la poliție a ajuns la scurt timp în locul unde se afla criminalul: „Era foarte frig şi ploua, dar el stătea acolo, sprijindu-se de un copac.” Câteva ore mai târziu, familia Larsen a aflat că bărbatul a fost reţinut pentru uciderea tinerei mame. Potrivit unor surse din poliţie, acesta a încercat să îşi taie gâtul şi venele, ca să nu fie dus după gratii.

Despre tânăra mamă ucisă, prietenii și apropiații spun că era o persoană frumoasă, curajoasă și căreia nu îi era teamă să se schimbe. Era o mamă extraordinară, amuzantă și „era genul de persoană care ți-ar fi dat și haina de pe ea dacă ai fi avut nevoie”. Era cunoscută ca fiind o persoană bună care a atins inimile și viețile multor oameni, tocmai de aceea moartea ei este o mare pierdere pentru comunitatea din care făcea parte.

TE POATE INTERESA SI: Câinele s-a dus agitat la polițist și l-a făcut să vină după el până la o casă. Omul a aruncat o privire pe geam și a început să urle de groază când a văzut: „Erau albastre, am luat telefonul și…” Ce se întâmplase e înfiorător

Era o dimineață rece de iarnă aceea în care ofițerul de poliție Jeff Gonzalez a văzut un labrador pe stradă. Animalul mergea și se întorcea de-a lungul străzii, dar polițistul și-a dat seama că nu e un câine de pe stradă și și-a mai dat seama și că patrupedul părea foarte îngrijorat dintr-un anumit motiv. Când Jeff s-a apropiat cu mașina de câine, acesta a început să sară haotic, apoi a fugit cu viteză maximă în susul străzii.

În acel moment polițistul și-a ascultat instinctul și l-a urmărit pe câine. S-a dovedit că polițistul avea dreptate și că interpretase corect comportamentul animalului. Înainte să-și dea seama s-a trezit în fața unei case, casa unde locuia câinele. Apoi, pe balcon, bărbatul a văzut o femeie inconștientă, zăcea complet nemișcată pe un scaun, purtând încă pijamale. Buzele ei erau albastre din cauza frigului, iar la început, Jeff credea că e moartă. Dar nu era.

Jeff și-a dat seama că trebuie să acționeze rapid și a dus femeia la căldură în timp ce suna la ambulanță. Mai târziu a aflat că numele ei era Krystal, și câinele, John Boy, era al ei. Se pare că John Boy era îngrijorat pentru mama lui și era de parcă înțelesese că un ofițer de poliție era persoana potrivită căreia să-i ceară ajutor.

Rapiditatea cu care au acționat atât câinele, cât și polițistul, i-a salvat viața femeii, care s-a recuperat complet în spital. În clipul de mai jos îi puteți vedea pe cei doi eroi, reuniți: