Anamaria Vasile

S-a trezit într-o zi la birou cu un plic ciudat. Când l-a deschis, i s-au înmuiat picioarele, a citit mesajul și i-a anunțat pe toți ce a pățit în urmă cu cinci ani. Cine i-a făcut această surpriză

Nimeni nu vrea să treacă prin experiența de a-și pierde portofelul. Fotografiile, cardurile, banii și alte documente importante pierdute înseamnă multe drumuri și bătăi de cap pentru cei care își pierd portofelul sau, mai rău, le este furat.

Din acest motiv, oricine care a trecut vreodată prin experiența aceasta poate spune cu mâna pe inimă că este o experiență îngrozitoare.

Acum cinci ani, unui utilizator Reddit i s-a furat portofelul chiar din geantă. Femeia a trecut prin clipe cumplite din această cauză, atunci când și-a dat seama că nu mai are niciun document, dar nici bani.

A reușit să își ia din nou alte carduri, să i se elibereze toate documentele furate și a lăsat în urmă acest incident atât de neplăcut.

Însă, după cinci ani, femeia s-a trezit la birou cu o scrisoare stranie. Înăuntrul plicului era un mesaj și 140 de dolari. Când a citit scrisoarea, a rămas fără glas.

„Dragă (numele femeii nu a fost dat publicității),

În urmă cu 5 ani și jumătate ți-am făcut ceva oribil, ți-am furat din poșetă. Eram un dependent care avea nevoie de bani pentru a mai lua încă o doză. Nici măcar nu te cunoșteam, ți-am umblat în geantă și am luat portofelul chiar în timp ce o țineai tu în mână. Am luat banii și apoi am aruncat portofelul în coșul de gunoi al primului magazin.

Nu mult după aceea am aterizat într-o clinică și mi-am revenit, sunt „curat” de 4 ani. Ți-am păstrat și cardul de credit, pe acesta l-am găsit recent împreună cu mai multe vechituri. Ți-am căutat numele și am aflat unde lucrezi. Așa că iată-mă.

Nu îmi pot imagina frustrarea și disperarea prin care te-am făcut să treci, ca să nu mai vorbesc de efortul de a merge să îți faci alte acte. Este de neiertat ce am făcut, dar aș vrea să îți dau o mică sumă de bani pentru tot chinul prin care ai trecut.

Eu nu voi mai face ce ți-am făcut ție niciodată, îmi voi continua viața ca un om cinstit.

Îmi doresc ca tu să ai parte doar de fericire, prosperitate și sănătate”, i-a scris necunoscutul care îi furase portofelul.

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x