Anamaria Vasile

S-au îndrăgostit în urmă cu aproape 6 ani, s-au mutat împreună şi au sute de mii de fani. Acum, însă, Cristina Ciobănaşu a surprins pe toată lumea. Ce a dezvăluit despre relaţia cu Vlad Fanii au crezut că nu văd bine

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mulţi ani. Chiar dacă totul a început când erau mici, iată că cei doi ştiu cum să-şi păstreze armonia în cuplu, astfel că pe zi ce trece iubirea lor creşte.

Vineri, pe 16 februarie, Vlad a împlinit 25 de ani, iar iubita sa l-a trezit cu o mega surpriză. Cristina Ciobănaşu a vrut să-i facă iubitului său o surpriză pe care cu siguranţă nu o va uita vreodată.

Acesta a fost trezit dimineaţă cu un tort, aşa cum se obişnuieşte la zilele de naştere, însă tortul a fost cu totul şi cu totul deosebit. Cristina şi-a impresionat iubitul cu un tort-burger.

Da, aţi înţeles bine. În loc de tort, Cristina i- a luat iubitului ei un mare burger.

Cel mai probabil, acesta este preferatul său, astfel că iubita sa a ştiu exact ce trebuie.

Vlad este foarte încântat şi chiar emoţionat de surpriză, iar Cristina i-a surprins reacţia într-o fotografie pe care a împărtăşit-o cu fanii.

La mulţi ani, omul meu! Sunt mândră de tine! P.S Da, acela e chiar un burger„, a scris Cristina Ciobănaşu pe Instagram.

Te-ar putea interesa si:

Liviu Vârciu pare să fie unul dintre cei care au descoperit, pe propria-i piele, că emisiunea Asia Express nu este una atât de lejeră pe cât își închipuia.

Și, mai mult decât atât, el e la un pas să cedeze lupta…

Conform unor surse cât se poate de bine informate, Liviu Vârciu trăiește momente cât se poate de disperate departe de România, în ”excursia” din Asia.

Mai exact, pare-se, el este la un pas să cedeze lupta, motivele fiind, pare-se, cât se poate de întemeiate.

Și nu, nu ne referim doar la cele legate de fiica pe care o are alături de frumoasa Anda Călin…

Mai exact, pare-se, efortul fizic și psihic este foarte mare.

Iar Liviu Vârciu, de mai bine de trei săptămâni doarme în tot felul de condiții prin casele localnicilor din Asia, niciuna fiind catalogată la ”măcar o stea”.

Temperaturile au fost ba foarte scăzute, ba foarte ridicate și parcurge zeci/sute de km pe zi cu tot felul de vehicule: mașini, camioane, autobuze sau tuk-tuk.

Mai mult, mâncarea este foarte puțină și foarte diferită față de cea românească. De altfe, el, spun sursele noastre, a mărturisit în diverse rânduri că nu mai vrea să vada orez în fața ochilor.

Acesta pare să fie și motivul pentru care, la un moment dat a cedat și a vrut să renunțe la tot concursul și să plece acasă, cel care l-a convins să continue lupta fiind bunul său prieten, Andrei de la Alb-Negru.

Liviu Vârciu a devenit, de curând, tătic pentru a doua oară

În cursul zilei de luni, 25 septembrie 2017, Anda Călin a născut o fetiţă sănătoasă. Liviu Vârciu a aşteptat cu sufletul la gură venirea pe lume celei de-a doua fiice.

Artistul mai are, dintr-o relaţie anterioară, o fetiţă adolescentă pe nume Carmina Maria.

Cei doi părinţi au făcut pregătiri speciale pentru venirea pe lume a micuţei, iar Liviu Vârciu a mărturisit că trece prin momente minunat de când a devenit, din nou, tătic.