Anamaria Vasile

Si-a inselat iubita dupa ce a lasat-o gravida! „M-am culcat pana si cu sora ei” . Dezvaluirile intime ale unui infidel fara scrupule! De ce a facut-o

Uneori, o sarcina este o binecuvantare pentru un cuplu. Dar in acest caz, nu este vorba despre asta.

Si-a inselat iubita dupa ce a lasat-o gravida! Un barbat infidel a ales sa isi spuna povestea. Acesta sustine ca i-a fost loial iubitei sale pana cand a aflat ca va deveni tatic. Atunci barbatul a inceput sa o insele. Fara scrupule, a facut sex pana si cu sora iubitei sale!

„Eu am 19 ani, ea are 23. Am început să o înșel ca să mă simt mai bine. Am aflat despre ea că a avut 18 parteneri sexuali, iar eu doar 4, până să o cunosc pe ea.

Într-o zi eram cu sora ei acasă și începuse să se plimbe prin sufragerie în lenjerie. N-am putut rezista. M-am simțit bine după ce am înșelat-o pentru că m-a deranjat că a fost cu mulți bărbați înaintea mea.

Ea a aflat și a spus că trebuie să luăm o pauză. Apoi, am aflat că este însărcinată, dar tot nu m-am putut opri din a-i fi infidel. Îmi doresc mult să devin tată, dar sunt foarte nervos că am aflat prea târziu de trecutul ei. Vreau să rezolv totul, dar nu știu cum”, a fost confesiunea bărbatului.

Sexpertul The Sun a fost socat de aceasta poveste. Cu toate astea, i-a dat cel mai bun sfat: „Experiențele din trecut ale iubitei tale au făcut-o să devină persoana de care te-ai îndrăgostit în prezent. Este păcat să trăiești în trecut și să nu te bucuri de familia pe care vreți să o întemeiați împreună.

Faptul că o înșeli nu va rezolva nimic. Nu era într-o relație cu tine atunci când s-a culcat cu ceilalți bărbați. Trebuie să comunicați mai bine și să încercați să faceți relația să meargă.”, a fost răspunsul psihologului.