Anamaria Vasile

Şi-a scos virginitatea la vânzare şi a primit peste un milion de dolari! Surpriza vine acum. Bărbatul care a plătit suma fabuloasă e super vedetă

Jasmin, tânăra care în urmă cu câteva luni şi-a pus virginitatea la vânzare, are un „client”! Suma este una colosală, iar norocosul care îi va intra în aşternuturi este chiar o vedetă.

Este vorba despre Jasmin, fata de doar 26 de ani care şi-a pus la bătaie, în urmă cu câteva luni, virginitatea, iar anul acesta a dat „lovitura” cea mare. Tânăra a reuşit să-şi vândă virginitatea cu 1,4 milioane de dolari, iar în final aceasta va primi 1,2 milioane de dolari.

Vă vine să credeţi sau nu, virginitatea fetei din Londra a contat foarte mult pentru o vedetă de la Hollywood. Compania germană la care se înscrisese Jasmin susţine faptul că ofertantul final este un actor de la Hollywood, din Los Angeles, care a supralicitat un om de afaceri din Munich şi un fotbalist de la Manchester United, conform Dailymail.

Întâlnirea dintre cei doi va avea loc în luna aprilie a acestui an, într-un hotel. Jasmin a declarat faptul că părinţii ei au susţinut-o încă de la început şi cunosc toate detaliile în acest sens.

Pentru ca fiecare lucru să fie în regulă, Jasmin a mers la doctor pentru control, iar acesta i-a dat un certificat medical.

Te-ar putea interesa si:

Giani Kirita, cerut afara de fani de la Exatlon! „Sa-ti fie rusine! Nu ai cei 7 ani de acasa / Nesimtirea lui a atins apogeul” Nu s-a mai intamplat niciodata asa ceva in concurs.

Giani Kirita a reusit sa provoace furia fanilor in concursul Exatlon de duminica.

Giani Kirita le-a adus anumite injurii, deranjat de stategia Razboinicilor de a juca impotriva lui Oltin, iar Ionut a rabufnit.

Faimosii au discutat in editia Exatlon 25 martie despre o noua strategie. In urma schimbarilor de regulament, de care Razboinicii au profitat din plin pentru a castiga casa dupa mai bine de o luna, Faimosii sunt nevoiti sa se gandeasca la o noua metoda de a castiga in fata adversarilor.

Intr-o discutie purtata cu Faimosii, Giani Kirita s-a dat de gol. Impreuna cu colegii a pus la cale o strategie, insa nu a vrut sa o dezvaluie inca.

„Pentru mine nu mai sunt razboinici. Sunt niste pusti care nu au treaba cu viata”, a spus Giani, in editia Exatlon 25 martie.

„Imi pare rau pentru ei. Pana cum imi facea placere sa joc cu ei. Chiar daca mancam bataie. Acum nu mai este asa. Ne luptam ca barbatii”, a declarat Draghia dupa infrangerea de sambata.

„Ca echipa suntem foarte uniti. Trebuie sa ne bucuram. Daca iese surpriza asa cum am vorbit. Vulturii vor reveni. Noi am fost deasupra lor. Fara presiune, calm, bucuria jocului”, a mai spus Giani, in editia Exatlon 25 martie.

Fanii au fost deranjati de comportamentul lui Giani in concurs, asa ca au propus eliminarea lui, si chiar au facut o petitie pentru a-l elimina.