Anamaria Vasile

Sigur nu s-a uitat în oglindă înainte să plece de acasă! Celebra brunetă, prea mulată în mijlocul străzii. S-a văzut tot, tot tot. S-a făcut de râs în toată lumea

Un fotomodel american pare decis să impună o nouă modă. Frumoasa Chantel Jeffries a întors toate privirile la ultima ei ieșire în oraș!

Deși ținuta pe care a ales să o poarte era una foarte sport, în același timp era atât de mulată încât a întors toate privirile!

Jeffries a lăsat să se vadă mai mult decât ar fi vrut, iar jurnaliștii mondeni au fost pe fază, iar rezultatul de senzație, îl puteți urmări mai jos.

Chantel Jeffries este un model american de 24 de ani, care s-a făcut însă remarcată mai ales pentru relaţiile de amor pe care le-a avut.

Astfel, prin patul ei a trecut Justin Combs, fiul celebrului rapper Puff Daddy, dar s-a iubit şi cu starul de fotbal american Desean Jackson, iar mai nou cu celebrul cântăreţ canadian Justin Bieber, scrie fanatik.ro.

Totuși, se pare că modelul și-a făcut un obicei din a se îmbrăca cât mai provocator, așa cum veți putea observa mai jos. Iată imaginile: