Anamaria Vasile

Simona Gherghe a spus adevarul despre Daniel Ionascu. Familia avocatului, in stare de soc: „Este adevarat, cred ca ati aflat deja”

Simona Gherghe, noi informații privind starea de sănătate a avocatului Daniel Ionașcu. Prezentatoarea de la „Acces Direct” a oferit amănunte în plus despre cum se simte în prezent avocatul Daniel Ionașcu. Vă reamintim că aceasta a fost victima unui accident de mașină foarte grav.

Simona Gherghe, noi informații privind starea de sănătate a avocatului Daniel Ionașcu. Potrivit mesajului transmis de Simona Gherghe în cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena 1, Daniel Ionașcu se simte bine și i-a transmis gânduri senine.

„Este colaboratorul nostru. Este adevărat, cred că aţi aflat deja. Daniel Ionaşcu a avut un accident de circulaţie, acum e bine. Îi dorim recuperare uşoară, multă sănătate. Cred că mama şi tatăl dânsului s-au speriat foarte tare”, a mărturisit Simona Gherghe.

„Domnul avocat Ionaşcu este pacientul meu. Am primit permisiunea dânsului. Într-adevăr, a fost victima unui accident grav de circulaţie. E distrusă în totalitate. Din fericire, dânsul este un om norocos.

Toată gravitatea accidentului, e în afara oricărui pericol. E vorba de un traumatism sever. Mai prezintă o mulţime de plăgi superficiale la nivelul antreraţului şi mâinii”, a spus prof. dr. Ioan Lascăr în cadrul emsiunii „Acces Direct”.

Prietena cea mai bună a lui Daniel Ionașcu, Camelia Mitoseru, a vorbit cu iubita avocatului. Bărbatul a suferit un accident rutier, marți (20 martie), pe austorstrada A1, la km32.

Daniel Ionașcu a suferit mai multe leziuni la cap, dar și la antebraț. El a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală. Avocatul vedetelor nu a ieșit încă din operație.

Ana, iubita lui Daniel Ionașcu, este în stare de șoc. Ea i-a spus Camieliei Mitoseru că se roagă la Dumnezeu ca avocatul să iasă cu bine din operație. Tânăra este extrem de afectată și speră că iubitul ei va trece cu bine peste acest impas, potrivit Spynews.ro.

Avocatul a pierdut controlul mașinii

„La data de 20.03.2018, în jurul orei 03.18, Sofei Ionut, in timp ce conducea un autovehicul pe Autostrada 1, in zona kilometrului 32, sensul de mers către București, din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul volanului și a intrat in partea spate a altui autoturism, condus de către Ionașcu Daniel Dumitru (avocat).

În urma impactului a rezultat rănirea avocatului Ionașcu Daniel Dumitru, care a fost transportat la spital, pentru primirea de îngrijiri medicale”, se arată în raportul Poliției, potrivit observator.tv.

Daniel Ionașcu a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală. El a a suferit mai multe leziuni în zona capului, dar și o ruptură de antebraț. Avocatul vedetelor a fost operat de urgență. Detaşamentul de Pompieri Bolintin Deal a publicat pe pagina de Facebook primele imagini de la accident.

Daniel Ionașcu a fost implicat într-un grav accident rutier, marție (20 martie). Avocatul vedetelor se află în stare gravă la spital. Accidentul rutier a avut loc pe autostrada A1, la km 32.

Au apărut și primele imagini cu mașina lui Ionașcu. Autoturismul a fost distrus aproape în totalitate în partea din spate. Se pare că bărbatul a pierdut controlul mașinii, din cauza ninsorii puternice.

Daniel Ionașcu a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală. El a a suferit mai multe leziuni în zona capului, dar și o ruptură de antebraț.

Avocatul vedetelor a fost operat de urgență. Detaşamentul de Pompieri Bolintin Deal a publicat pe pagina de Facebook primele imagini de la accident.

Ce spune Poliția

„La data de 20.03.2018, în jurul orei 03.18, Sofei Ionut, in timp ce conducea un autovehicul pe Autostrada 1, in zona kilometrului 32, sensul de mers către București, din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul volanului și a intrat in partea spate a altui autoturism, condus de către Ionașcu Daniel Dumitru (avocat).

În urma impactului a rezultat rănirea avocatului Ionașcu Daniel Dumitru, care a fost transportat la spital, pentru primirea de îngrijiri medicale”, se arată raportul Poliţiei”, se arată în raportul Poliției, potrivit observator.tv.