Anamaria Vasile

Tânăra înfometată aproape de moarte de bunicii ei rupe tăcerea: „Încă 10 minute şi mureai!”

Supravieţuitoare a unui abuz fizic greu de imaginat chiar din partea bunicilor săi, o tânără din Japonia a decis să ia aparatul foto, să se aşeze în faţa oglinzii şi să-şi pozeze trupul în cele mai mici detalii.

Atenţie, imaginile sunt extrem de şocante şi vă pot afecta emoţional!

După ani de chin, a ajuns să cântărească doar 17 kg. Tânăra a fost supusă unor abuzuri fizice de neimaginat chiar de către bunicii săi.

Într-o serie de postari pe o reţea de socializare, tânăra a făcut publice imagini halucinante cu trupul său gol, ajuns piele şi os. Tânăra a scris, în dreptul fotografiilor care fac şi cea mai rece inimă să tresalte, că bunicii săi o băteau crunt ori de câte ori o prindeau mâncând.

Aceasta a povestit chinurile groaznice prin care trecea zi de zi, ceas de ceas: în momentul în care o vedeau cu mâncare în gură, bunicii săi o forţau să verse, apoi o loveau.

Abuzurile au durat ani de zile.

Fotografiile au fost făcute acum 10 ani, cu doar câteva zile înainte de a fi internată de urgenţă. „Am făcut publice aceste imagini pentru a-i încuraja pe cei care sunt într-o situaţie asemănătoare să ia atitudine şi să demaşte abuzurile.

Trebuie să ceară ajutor! Nu sunt singuri!”, a spus tânăra.

Când a ajuns la spital, medicii care au internat-o i-au spus: „Încă 10 minute şi ai fi fost moartă!”

În prezent, tânăra se luptă cu organismul grav afectat de bătăi şi înfometare. Din fericire, aceasta a început să ia în greutate. În ciuda chinurilor la care a fost supusă, aceasta a refuzat să dea detalii cu privire la identitatea bunicilor abuzivi.

Mai mult, tânăra nu a dorit să spună nici măcar dacă aceştia au fost pedepsiţi cumva de autorităţile care i-au preluat cazul.

Te-ar putea interesa si:

Cosmin Cernat a revenit în televiziune cu dreptul! El este gazda «Exatlon» (Kanal d), emisiune care de mai bine de o lună de când a început să fie transmisă, a reuşit să aducă postului, patronat de turci, audienţe uriaşe şi sute de mii de fani. Realizatorul tv nu este împlinit doar din punct de vedere profesional, ci şi sentimental.

El este căsătorit cu Mădălina Moroşanu, pas pe care l-a făcut în mare secret în 2011, la scurt timp după divorţul de campiona mondială la atletism Monica Iagăr.

Cosmin Cernat e din nou pe val datorită emisiunii „Exatlon”. Dupa sărbatorile petrecute în Canada, acolo unde a ales să traiască, Cosmin Cernat a mers direct în Republica Dominicană, pentru a intra în spiritul reality-ului pe care îl prezintă din 7 ianuarie, la Kanal D, care îşi face noi fani pe zi ce trece.

Aşadar, profesional stă bine, iar în viaţa personală, lucrurile s-au aşezat aşa cum trebuie.

După o căsătorie de nouă ani cu Monica Iagăr şi două fetiţe avute împreună, Cosmin Cernat şi soţia lui au divorţat în 2009, speculându-se la momentul respectiv că motivul separării ar fi fost infidelitatea prezentatorului.

La scurt timp după ce Cosmin Cernat şi Monica Iagăr au pus punct căsniciei, el s-a căsătorit în mare secret, în 2011, cu Mădălina Moroşanu, despre care au circulat bârfe că ar fi fost principalul motiv al divorţului.

Mădălina Moroşanu l-a cunoscut pe Cosmin Cernat în 2007, pe vremea când erau colegi la Kanal D. El administra departamentul de Ştiri Sportive, iar ea prezenta Matinalul postului, de unde a trecut la secţia Sport, unde şef era chiar Cernat.