Anamaria Vasile

Ultima ora. Anuntul facut de Traian Basescu, dupa ce Elena a confirmat ca este insarcinata. Surpriza: cine este tatal copilului

Mare bucurie în familia Băsescu! După ce Cancan.ro a dezvăluit, în exclusivitate, că Elena Băsescu este însărcinată, EBA a confirmat că va deveni mamă pentru a treia oară.

Traian Băsescu nu-și mai încape în piele de fericire de când a aflat că va deveni bunic pentru a patra oară. Fostul președinte așteaptă cu nerăbdare următorul nepoțel.

Elena Băsescu este însărcinată în șase luni, cu iubitul ei, Cătălin Tomata. Bruneta a confirmat că va deveni mamă, după ce Cancan.ro, site-ul numărului 1 din România, a publicat imaginile în care aceasta apare cu burtica de gravida.

Elena Băsescu mai are doi copii, peSofia Anais şi Traian Junior, fostul soț, Bogdan “Syda” Ionescu, de care a divorțat acum aproximativ un an, după patru ani de mariaj.

„Mare bucurie!Anul acesta, se va naşte cel de-al treilea copil al fiicei mele Elena. Mă bucur enorm că voi fi pentru a patra oară bunic. Aştept următorii nepoţei!”, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

CANCAN.RO, a intrat în posesia unei informaţii conform căreia Elena Băsescu ar fi însărcinată cu iubitul ei, Cătălin Tomata. Mezina familiei fostului preşedinte al României ar urma să devină, astfel, mămică pentru a treia oară.

EBA mai are doi copii cu “Syda”, de care s-a separat în 2016. Între timp, şi-a găsit alinarea în braţele unui tânăr care, în trecut, a avut o relaţie cu Corina Corolevschi, actuala „noră” a lui Adrian Năstase.

Fiica cea mică a lui Băse şi-a acuzat antrenorul de fitness că a hărţuit-o sexual! Elena a făcut plângere la conducerea sălii de fitness, dar povestea e mult mai complicată)

În urmă cu mai bine de un an, Elena Băsescu a divorţat de Bogdan “Syda” Ionescu, după patru ani de mariaj, din care au rezultat doi copii, Sofia Anais şi Traian Junior.

A redevenit o femeie liberă, iar, în luna octombrie, CIAO.RO dezvăluia, în exclusivitate, că EBA ar avea un nou iubit.

Bărbatul cu care s-a întâlnit fiica fostului preşedinte al României se numeşte Cătălin Tomata şi este proprietarul unui restaurant din Capitală.

Elena şi Cătălin (un băiat care s-a remarcat palid în lumea bună, a milionarilor consumatori de Armand de Brignac) au decis, anul trecut, în decembrie, să-şi ”oficializeze” relaţia. Cei doi au fost prezenţi, împreună, la NUBA, cel mai în vogă club din Capitală.

Nu s-au mai ascuns şi s-au afişat în văzul tuturor. În concluzie, mezina lui Băse’ şi l-a asumat pe noul iubit, alături de care trăieşte o poveste de dragoste.

Planetele par să se fi realiniat, în sfârşit, pentru Elena Bănescu. Acum are un partener de viaţă stabil şi, din informaţiile CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, frumoasa brunetă ar fi, din nou, însărcinată. Ar fi o adevărată bombă în showbiz dacă totul s-ar confirma.

Cert este că niciodată nu iese fum fără foc, mai ales că, în lumea mondenă, circulă deja informaţia potrivit căreia EBA ar urma să devină mămică pentru a treia oară.

Altfel, Elena Băsescu adoră să-şi “omoare” timpul prin magazinele din centrul Capitalei, după ce îşi termină programul la locul de muncă. A demonstrat-o, recent, cu vârf şi îndesat.

Obiectele vestimentare şi celelalte accesorii au trecut în plan secund. Mai importantă pentru mezina lui Băse’ a fost convorbirea telefonică în care era angrenată.

Cu telefonul la ureche, prietena lui Cătălin Tomata s-a învârtit, preţ de câteva minute, printre hainele expuse într-un spaţiu din Unirea Shopping Center.