Anamaria Vasile

ULTIMA ORA. Victor Slav, implicat intr-un accident

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au fost weekend-ul trecut la munte. Din păcate, prezentatorul tv a suferit un accident și s-a rănit destul de serios la picior.

Victor Slav este nevoit să se deplaseze în cârje o anumită perioadă de timp. Partenera lui de viață a făcut tot posibilul pentru a-l ajuta și l-a „doctoricit” toată ziua.

Bianca Drăgușanu a mers la mai multe farmicii pentru a-i cumpăra cârje lui Victor Slav. Blondina a mărturisit că așa și-a petrecut toată dimineața.

Prezentatoarea a mărturisit că așa și-a dat seama cât de mult îl iubește pe tatăl copilului ei.

Aţi petrecut aseară, nu? A fost ultima ocazie înainte de post. Ştiţi cum am început eu ziua? Aşa: bună ziua, cârje aveţi?

Am fost la munte în weekend şi Victor s-a rănit la un picior.

Ce a fost pe capul meu! Pe ninsoarea din dimineaţa asta, a luat Bianca la rând toate farmaciile.

Aşa îţi dai seama dacă îl iubeşti pe omul de lângă tine. Te dai peste cap să îl faci bine.

Aşa îşi dă şi el seama că îl iubeşti. Îl doare, te ia de mână şi se bazează pe tine”, a povestit Bianca Drăgușanu în emisiunea pe care o prezintă.

Bianca Drăguşanu a dezvăluit recent că este pregătită să îi deschidă un proces „mamei adoptive” a Gabrielei Cristea. Decizia Biancăi a pornit de la faptul că Paula Crăciunescu ar fi susţinut că a fost sunată de Bianca Drăguşanu.

Prezentatoarea TV a spus recent că este deranjată de afirmaţiile Paulei Crăciunescu, întrucât aceasta ar fi susţinut că a fost contactată de Bianca Drăguşanu.

Mai mult de atât, la rândul său, Paula Crăciunescu a declarat că Bianca Drăguşanu a întrebat-o de ce o consideră doar o bună prezentatoare în materie de modă.

Din această cauză, Bianca Drăguşanu este extrem de hotărâtă să acţioneze în instanţă, asta dacă „mama adoptivă” a Gabrielei Cristea nu îşi va cere scuze pentru afirmaţiile sale.

Bianca Drăguşanu susţine că se simte atacată în permanenţă, de când a înlocuit-o pe Gabriela Cristea pe TV şi spune că nu mai este capabilă să treacă cu vederea peste spusele rostite fără un anumit fundament.

Bianca Drăgușanu ia o sumă de bani infimă pentru emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, spre deosebire de cea al cărei loc l-a luat, Gabriela Cristea.

În septembrie anul trecut, prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea se retrăgea de la cârma emisiunii „Te vreau lângă mine”, de la Kanal D, pentru a o aduce pe lume pe Victoria, primul ei copi.

Cum Gabriela Cristea a intrat în concediu de maternitate, șefii de la postul de televiziune Kanal D au fost nevoiță să găsească o înlocuitoare.

Astfel, Bianca Drăgușeanu a fost cea aleasă să îi ia locul Gabrielei Cristea ca moderatoare a emisiunii „Te vreau lângă mine”.

De curând, între Bianca Drăgușanu și Gabriela Cristea a izbucnit un război rece.

Deși Gabriela Cristea, titulara de drept la prezentarea emisiunii a mărturisit că vrea să revină la show, șefii postului de televiziune au amânat acest lucru, astfel că Bianca Drăgușanu a rămas moderatoarea emisiunii respective.

Se pare că motivul pentru care reprezentanții postului au preferat-o pe Bianca Drăgușanu este legat de buget.

Conform unor informații care circulă pe net, este vorba de diferența de salariu dintre Bianca Drăgușanu și Gabriela Cristea. Aceasta din urmă ar fi încasat ca prezentatoare aproape de patru ori mai mult decât cea care i-a luat locul.

Bianca Drăgușanu ar fi plătită cu aproximativ 3.0000 de euro pe lună, în timp ce titulara Gabriela Cristea ar avea un salariu care se ridică la 11.000 de euro.