Anamaria Vasile

Ultimele informatii despre starea de sanatate a Ionelei Prodan, care este internată în stare gravă la Spitalul Elias Medicii au confirmat

Ionela Prodan, internată în stare gravă, miercuri dimineața. Se pare că lucrurile s-au complicat, iar medicii au sfătuit familia să se aștepte la ce e mai rău.

Surse medicale din cadrul Spitalului Elias au confirmat pentru Libertatea faptul că artista se află internată, pentru mai multe investigații. Starea interpretei este pentru moment, stabilă.

Solista de muzică populară, Ionela Prodan, se afla internată în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală, având probleme la pancreas și la ficat, potrivit observatorulph.ro

Medicii de la Spitalul Elias i-au facut un set complet de analize, iar diagnosticul nu este unul bun. Starea de sanatate a femeii s-a deteriorat grav in ultimele zile si boala pe care o are o macina si s-a extinins, iar tratamentul nu mai da randament.

Solista de muzică populară, Ionela Prodan, se află internată în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală, având probleme la pancreas și la ficat.

Medicii de la Spitalul Elias i-au facut un set complet de analize, iar diagnosticul nu este unul bun. Starea de sănătate a femeii s-a deteriorat grav in ultimele zile si boala pe care o are o macina si s-a extins, iar tratamentul nu mai da randament.

În ultimele luni a fost internată de mai multe ori în spital ultima dată cu probleme cardiace. Ionela Prodan a avut mari problemele de sănătate, fiind supusă unei intervenţii la sfârşitul lunii ianuarie. Atunci i-a fost montat un holter pentru a-i fi monitorizat ritmul inimii.

Artista se afla internată în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală, având probleme la pancreas și la ficat, scrie Libertatea.ro.

Medicii de la Spitalul Elias i-au facut un set complet de analize, iar diagnosticul nu este unul bun. Starea de sănătate a femeii s-a deteriorat grav în ultimele zile și boala, iar tratamentul nu mai da randament.

Ionela Prodan este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi din ţară. Ea a colaborat, de-a lungul timpului, cu mulţi cântăreţi de muzică populară celebri din România, printre care şi regretatul Ion Dolănescu.