Anamaria Vasile

Ultimele vesti de le medici legate de starea de sanatate a Ionelei Prodan. „Nu raspunde la tratament! Boala o macina incet”

Indragita cantareata de muzica populara, Ionela Prodan, a fost internata ieri de dimineata in stare grava la Spitalul Elias din Bucuresti. Ea trece prin momente dificile, fiind diagnosticata cu o boala grava de pancreas.

Medicii de la Elias i-au facut un set complet de analize, dar rezultatele nu sunt deloc imbucuratoare.

Solista in varsta de 70 de ani sufera enorm, mai ales ca tratamentele administrate pentru boala ei nu au avut efect si i-au provocat acesteia si alte afectiuni.

Ionela Prodan sufera de cateva luni, ea fiind de mai multe ori internata in spital in ultima perioada. Ea a fost internata si la Fundeni, acolo unde i s-a montat un holter pentru a-i fi monitorizat ritmul inimii, dar se pare ca problema nu este asta, ci afectiunea pancreasului.

„Nu ai cum sa slabesti atat de mult cu ajutorul unei diete. Primul semn al schiopatarii pancreasului a fost slabirea drastica in kilograme. S-a dovedit a fi o problema in sistemul ei digestiv”, a declarat in trecut jurnalistul Florin Condurateanu.

In ultimele fotografii postate de fiicele ei pe retelele de socializare, Ionela Prodan apare slabita si este aproape de nerecunoscut.

După ce în ultimele zile au apărut mai multe zvonuri conform cărora Ionela Prodan ar fi pe moarte, grav bolnavă în spital.
Sătulă de toate aceste zvonuri, fiica artistei, Anca, una dintre fiicele interpretei de muzică populară, a decis să vorbească deschis despre starea de sănătate a mamei sale.

Zilele trecute Ionela Prodan a fi fost internată la Spitalul de Urgență Elias, unde ar fi fost diagnosticată cu metastaze pancreatice. Aceleași surse dădeau ca sigur faptul că interpreta de muzică populară este într-o stare foarte gravă și că își trăiește ultimele zile de viață.

„Mama nu are nicio metastază, astea sunt pure golănii. Eu sunt la Sibiu acum, am fost plecată cu munca. Să fim serioși, dacă mama avea așa ceva, eu o lăsam singură? Da, este internată în spital, dar în niciun caz nu este pe moarte, așa cum s-a spus.

Este chiar binișor, sub stricta atenție a unei echipe foarte bune de medici. Nu pot sta nonstop cu mama la spital, dar vorbim în permanență la fel. Toată lumea să se liniștească. Mama nu are vreo boală terminală”, a spus Anca conform Cancan.ro.

Ionela Prodan este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi din ţară. Ea a colaborat, de-a lungul timpului, cu mulţi cântăreţi de muzică populară celebri din România, printre care şi regretatul Ion Dolănescu.