Anamaria Vasile

„V-aţi potrivi!” – Mesajul care a stârnit controverse, după ce Mara Bănică s-a fotografiat cu Daniel Ionaşcu! Reacţia Marei

Mara Bănică s-a numărat printre primele persoane care s-au îngrijorat de starea lui Daniel Ionaşcu după accidentul rutier, motiv pentru care joi seară a fost la el la spital, unde s-au şi fotografiat împreună.

Ce a urmat apoi? Un comentariu care a stârnit câteva reacţii.

Oamenii au apreciat rapid fotografia Marei Bănică, iar un fost concurent la „Mireasă pentru fiul meu” i-a scris un mesaj care a stârnit controverse.

Chiar dacă se ştie că între ei este o relaţie de colegialitate şi prietenie, comentariul lui Bebe de la „Mireasă pentru fiul meu” a spus cu totul altceva.

„Multă sănătate, domnule Ionaşu! Apropos, v-aţi potrivi”, a scris Bebe. „Cred ca gândești prea departe, Bebe! Mara are și copil și soț!”, i-a răspuns imediat cineva. „Serios… de copil stiam, dar de soț nu…”, a răspuns Bebe.

Mara Bănică nu are soţ, dar are un iubit cu care se înţelege de minune. Ea şi Răzvan se iubesc foarte mult şi trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste de câţiva ani.

CITEȘTE ȘI: Ultimele vesti de le medici legate de starea de sanatate a Ionelei Prodan. „Nu raspunde la tratament! Boala o macina incet”

Te-ar putea interesa si:

După ce în ultimele zile au apărut mai multe zvonuri conform cărora Ionela Prodan ar fi pe moarte, grav bolnavă în spital.

Sătulă de toate aceste zvonuri, fiica artistei, Anca, una dintre fiicele interpretei de muzică populară, a decis să vorbească deschis despre starea de sănătate a mamei sale.

Zilele trecute Ionela Prodan a fi fost internată la Spitalul de Urgență Elias, unde ar fi fost diagnosticată cu metastaze pancreatice. Aceleași surse dădeau ca sigur faptul că interpreta de muzică populară este într-o stare foarte gravă și că își trăiește ultimele zile de viață.

„Mama nu are nicio metastază, astea sunt pure golănii. Eu sunt la Sibiu acum, am fost plecată cu munca. Să fim serioși, dacă mama avea așa ceva, eu o lăsam singură? Da, este internată în spital, dar în niciun caz nu este pe moarte, așa cum s-a spus.

Este chiar binișor, sub stricta atenție a unei echipe foarte bune de medici. Nu pot sta nonstop cu mama la spital, dar vorbim în permanență la fel. Toată lumea să se liniștească. Mama nu are vreo boală terminală”, a spus Anca conform Cancan.ro.

Ionela Prodan este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi din ţară. Ea a colaborat, de-a lungul timpului, cu mulţi cântăreţi de muzică populară celebri din România, printre care şi regretatul Ion Dolănescu.