Anamaria Vasile

”Eram căsătorită de șase ani cu Ștefan. Într-o zi a venit acasă și m-a anunțat că mă părăsește. Mai târziu s-a întors în genunchi la mine, dar am înțeles ceva incredibil despre mine”

Era căsătorită de șase ani cu Ștefan și aveau trei copii împreună. Într-o zi, bărbatul i-a spus femeii că pleacă de acasă fără să-i ofere nicio explicație.

După doar câteva zile, prietenul lui a venit acasă și i-a explicat adevărul.

„Acel prieten mi-a povestit totul, până în cel mai mic detaliu. Ştia cum o cheamă, că îi plac pisicile şi romaniţele, că în următorii trei ani ea planifică copii. Ascultam în linişte. Nu puteam să spun un cuvânt. (…)

Brusc, într-o oarecare zi a bătut la uşă Ștefan, soţul meu. Cică mă iubeşte şi îi pare nespus de rău. Atunci a rămas: desigur, copiii erau fericiţi. Nu-l uram pe el… dar îi uram cuvintele, umbra, gândurile, uram tot ceea ce nu mai aparținea cuplului nostru.

Am înțeles că nu-l voi mai putea iubi niciodată. Și cum puteam să mă iubesc, să iubesc viața, să am grijă de copii, dacă eram lângă un om pentru care nu mai simțeam nimic? Atunci am decis să plec”, a declarat femeia.

TE POATE INTERESA SI: O fosta vedeta PRO TV arunca bomba! Perechea care a castigat concursul Ma insoara mama: Celelalte sunt de umplutura

Mircea N. Stoian revine cu o nouă dezvăluire, de această dată de la emisiunea “Mă însoară mama“, unde tinerii vor încerca să își găsească perechea, însă ajutați de mamele lor. Jurnalistul susține că prima pereche câștigătoare este formată din Bobby și Cristina.

”Mă-sa lui Giuolio” Vera, parcă o cheamă, mimează bogăția și autoritatea, dar e agramată și prețioasă spunând că o concurentă va trebui eliminată ”fortuit” ( adică ”întâmplător” conform DEX) nu ”forțat”, cum era normal.

Madam e plină de ea ca o pisică maidaneză de purici, cârcotașă și cheltuitoare și vrea cu orice preț să fie ”șefă” în orice.

O trădează inelele multe și de țoapă puse din abundență pe degete, Mercedes-ul de acum 200 de ani toamna și vestimentația de prost gust, voit opulentă.

Sărăcuțul băiat s-a stăpânit cu greu să pună degețelele pe partea interioară a coapsei unei pretendente (zonă erogenă de mare impact) dar totuși, timid, a făcut-o, semn că omul era tot timpul cu gândul la coțăiala inevitabilă. (aștept și momentul cu dat jos chiloții. Numai la PRO TV).

Interesantă ca profil psihologic și fata aia cu buze cât pompa de desfundat chiuvete, de profesite vopsitoare de unghii, Claudia, parcă, al cărei scop în viață e să bănănăie prin cluburi și să-și bage acid hialuronic în toată fața, după cum mărturisea.

Exponenta unei generații. Singura de altfel care stăpânește bine arsenalul cuceririi, având probabil și experiența șlefuită prin cluburi. C

Contactul fizic, atingera buzelor și explorarea corpurilor prin masaj au fost refrenul serii și nu pot spune că episodul vizionat nu a fost interesant din punct de vedere al comportamentului. În rest, bârfă de holul blocului. Și, ca să nu pleci de aici cu mânuța în șold, dau și prima pereche.

Bobby va rămâne cu fata aia tip scândurică (parcă o cheamă Cristina) care știe bine să se folosească de terenul comunicării subliminale pentru a ajunge la scopul final. Celelalte sunt de umplutură”, a scris Mircea N. Stoian pe blogul său personal.

Despre formatul emisiunii

Opt tineri vor încerca să-și găsească perechea cu ajutorul mamelor lor. Mama este cea care elimină fetele înscrise, băiatul având o singură dată șansa de a folosi un Joker pentru a-și salva preferata care nu a ajuns la sufletul mamei. Pe perioada show-ului, Cove are și el Joker și are posibilitatea oricând să schimbe planurile mamelor și să anuleze o eliminare din show.

Cove: „Sunt pregătit să le arăt acestor băieți, care încă nu și-au găsit jumătatea, că un mariaj poate fi chiar cool, că viața de familia e foarte frumoasă și că sufletul pereche există.

Ei sunt tineri, vin din medii diferite, iar mamele lor sunt niște femei extraordinare. Mă însoară mama! o să fie cu siguranță o experiență pe care nu o vor uita niciodată.”