Anamaria Vasile

Victor Slav, făcut de râs de mama lui, în fața Biancăi Drăgușanu. Vedeta i-a dezvăluit secretul lui Victor Slav! Blonda a mărturisit…

Bianca Drăgușanu și-a adus aminte de copilărie și a povestit în emisiunea pe care o prezintă că era pe post de telecomandă. Mai mult decât atât, a dezvăluit și cu ce se ocupa iubitul ei, mai exact era gunoier. Victor era pus de părinții lui să ducă gunoiul, lucru care îl enerva destul de tare.

„Cand eram mica, eram un fel de telecomanda. Schimbam posturile. Pe vremea aia nu existau telecomenzi. Iar Victor era gunoier.

Mi-a povestit soacra-mea ca il puneau sa duca gunoiul. Iar el s-a suparat la un moment dat si a spus: ‘Da’ ce sunt eu, gunoierul tau?’. Asa ca Sofia, sa cresti mare, mama, ca trebuie sa fii de toate„, a dezvăluit Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a mai povestir că și-a pierdut cheia de la mașină. „Sunt convinsa ca a gasit-o cineva. Acum raman doua variante: Masina nu are cum sa mi-o fure, ca n-are cum. Sau daca are cum, o sa-l prind. Sau poate sa imi fure ceva din masina, dar peste tot pe unde imi las eu masina exista camere de luat vederi„, a mai spus blondina.

Bianca Drăguşanu este tare mândră de fetiţa ei, Sofia, iar timpul liber îi este dedicat în totalitate micuţei. Vedeta a mers alături de mama ei la un salon de înfrumuseţare, şi bineînţeles că au luat-o şi pe Sofia. Imaginile cu fetiţa au făcut senzaţie pe reţelele de socializare, acum merge în picioruşe şi ştie să imite unele animale.

Prezentatoare emisiunii “Te vreau lângă mine“ a făcut un live pe pagina sa de Facebook şi o film ape Sofia, în toată splendoarea ei. Printre multe comentarii pe care le primea la video, Bianca a fost întrebată dacă beneficiază de servicii gratuite la salon.“Pe tine te face gratis?”, a întrebat-o una dintre prietenel virtuale.

Vedeta, puţin deranjată de întrebare, i-a răspuns imediat: “Pe mine normal că mă face gratis, auzi ce întrebare! Normal că las bacşiş tot timpul, că munceşte omul şi las cât să acopere munca, stai liniştită, nu îţi face griji pentru mine”.

Gabriela Cristea spera să revină cât de curând la cârma emisiunii ”Te vreau lângă mine” dar conducerea trustului Kanal D a decis să o păstreze pe Bianca Drăguşanu, căreia i-au dedicat şi un nou decor, în valoare de 100.000 de euro. Se pare că motivul pentru care a fost păstrată blondina este strict legată de buget.

Gabriela Cristea ar fi încasat ca prezentatoare aproape de patru ori mai mult decât cea care i-a luat locul. Bianca Drăguşanu ar primi de la Kanal D aproximativ 3000 de euro pe lună, în timp ce titulara Gabriela Cristea ar avea un salariu care se ridică la 11.000 de euro.